DRAMA KOD PLJEVALJA: Meštani blokiraju KOPANJE KANALA kojim žele da spreče vernike da dolaze na LITIJE!
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

NEMIRI NA GRANICI

DRAMA KOD PLJEVALJA: Meštani blokiraju KOPANJE KANALA kojim žele da spreče vernike da dolaze na LITIJE!

Zvaničnog odgovora kakvi se radovi izvode i zbog čega se kopa kanal dubok oko metar i po i širok preko tri metra u selu Adrovići na mestu ispod nekadašnje škole, na granici sa Srbijom - nema!

Objavljeno:

U selu Adrovići kod Pljevalja narod je blokirao mašine koje prekopavaju puteve i prave kanal, i čekaju da im se obrati neko iz vlasti!

U tom mestu je po nalogu policije, počelo je kopanje kanala na granici sa Srbijom, pišu beogradski mediji.

Zvaničnog odgovora kakvi se radovi izvode i zbog čega se kopa kanal dubok oko metar i po i širok preko tri metra u selu Adrovići na mestu ispod nekadašnje škole, na granici sa Srbijom - nema! Zemljani nasipi nastali kopanjem kanala visoki su do nekoliko metara.

Za ove neuobičajene radove saznalo se takoreći slučajno, zbog problema u vodosnabdevanju meštana Adrovića. Ta vest u Pljevljima izazvala je nagađanja da kanal treba da posluži kao prepreka za nekontrolisani prelazak i šverc na tom delu granice između Srbije i Crne Gore, ili da spreči dolaske vernika na litije Srpske pravoslavne crkve, koje traju više od 30 dana zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti u CG.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.