PANIKA MEĐU CRNOGORCIMA! Zadržali su 5 KINEZA zbog KORONA VIRUSA
Foto: Google Earth

AU!

PANIKA MEĐU CRNOGORCIMA! Zadržali su 5 KINEZA zbog KORONA VIRUSA

Pregled je trajao samo deset minuta

Objavljeno: 11:19h

Stotinu putnika putovalo je međunarodnim vozom na relaciji Bar – Beograd, 31. januara. Bilo je to naizgled uobičajeno putovanje koje se najčešće okonča nakon dvanaest sati, da nije bilo neuobičajenog momenta koji je izazvao paniku u vozu i među putnicima, saznaje portal Srpsko ujedinjenje.

Naime, petorica Kineza, zajedno sa drugim namjernicima, putovali su ka Beogradu.

Po dolasku u stanicu Bijelo Polje, koja je ujedno poslednja na teritoriji Crne Gore, granični organi su neplanirano zadržali voz, sat vremena duže nego uobičajeno. Lekari specijalisti imali su ''prekovremene'' obaveze i neplaniran posao. Strahujući od misteriznog ''korona'' virusa, oni su morali da pregledaju prethodno ''izuzete'' državljane Kine.

Kako piše portal Srpsko ujedinjenje, iz izvora bliskih graničnoj i Upravi policije da su Kinezi ušli na teritoriju Crne Gore 28. januara, dan pre nego su krenuli za Beograd. Upravo zato je čudno da nisu detaljno iskontrolisani i eventualno stavljeni u karantin, nego je kontrola izvršena baš onda kada su napuštali državu.

Čak i ukoliko su zaraženi ''korona'' virusom, teško je očekivati da su ljekari to mogli zaključiti na osnovu izuzetih putnika u Bijelo Polju. Odnosno, ukoliko su zdravi, i to je uslovna procjena onih koji su vršili pregled, saznaje portal Srpsko ujedinjenje. Pregled je trajao samo deset minuta i konstatovano je da nemaju povišenu telesnu temperaturu, potvrđeno je portalu Srpsko ujedinjenje.

Praktično, jedino na osnovu te činjenice stekli su uslove za ulazak na teritoriju Republike Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srpsko ujedinjenje.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.