CRNOGORSKA POLICIJA OTKRILA POZADINU NAPADA NA MLADIĆA: Ovo je potpuno drugačija verzija događaja!
Josif, Foto: Instagram/marko.d.milacic

BURNO U PODGORICI

CRNOGORSKA POLICIJA OTKRILA POZADINU NAPADA NA MLADIĆA: Ovo je potpuno drugačija verzija događaja!

Napad na J.V. se dogodio u ponedeljak uveče u Podgorici nakog svečanog dočeka crnogorskih vaterpolista na centralnom gradskom trgu.

Objavljeno:

Napad grupe neidentifikovanih osoba na mladića J. V. iz Danilovgrada, u ponedeljak u Podgorici, nije bio na nacionalnoj osnovi, utvrdio je crnogorski Savet za građansku kontrolu rada policije i konstatuje da, kako kažu, bespredmetno i kontraproduktivno postupanje organa i zvaničnika drugih država ne doprinosi rešavanju ovog slučaja.

U saopštenju objavljenom na portalu RTCG se navodi da će pravni epilog ovog slučaja biti rešen u okviru prekršajnog postupka.Napad na J.V. se dogodio u ponedeljak uveče u Podgorici nakog svečanog dočeka crnogorskih vaterpolista na centralnom gradskom trgu.

Snimak ovog napada objavljen je na društvenim mrežama i informativim portalima, a mediji su preneli da je napadnut pripadnik srpske zajednice u Crnoj Gori zbog toga jer je pokazao tri prsta.

Da ovaj napad nije bio na nacionalnoj osnovi neupitno ukazuju dosadašnje izjave oštećenog građanina i očevidaca, utvrdio je Savet.

Navodi se i da je razmatrajući ovaj slučaj, Savet utvrdio profesionalno postupanje službenika Centra bezbednosti Podgorica.

Savet je kažu razmotrio ukupnu situaciju u zemlji i ukazao da su svi državni organi dužni da profesionalno obavljaju svoj posao, te da su i mediji odgovorni da doprinose objektivnom sagledavanju stvarnosti i imaju društvenu odgovornost da budu deo rešenja, a ne problema.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.