PRIVEDENO SEDAM OSOBA POSLE NAPADA NA SRPSKOG MLADIĆA U PODGORICI! Ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE
Policija je potvrdila da je na području Podgorice sinoć na dve lokacije došlo do pokušaja kamenovanja kolona vozila, Foto: Fonet

zastrašujuće

PRIVEDENO SEDAM OSOBA POSLE NAPADA NA SRPSKOG MLADIĆA U PODGORICI! Ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE

Kako se dodaje, šestoro osoba je privedeno na informativni razgovor

Objavljeno: 07:39h

Policija radi na identifikaciji lica koja su večeras fizički napala J. V. (19) u naselju Siti kvart, saopšteno je iz Uprave policije (UP) koja je zbog još tri odvojene incidenta privela sedam osoba.

Kako se navodi u saopštenju, grupa, za sada nepoznatih lica, fizički je napala J. V. koji tom prilikom nije zadobio ozbiljne povrede, dok su se napadači udaljili u pravcu kružnog toka.

Do ovog i još tri odvojena incidenta došlo je nakon masovne proslave i svečanog dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore koja je osvojila bronzanu medalju na juče završenom Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Policija je navela da je na području Podgorice sinoć na dve lokacije došlo do pokušaja kamenovanja kolona vozila, a kamenovanja su sprečena efikasnom reakcijom policije.

Kako se dodaje, šestoro osoba je privedeno na informativni razgovor.

Sinoć je, dodaju u policiji, od strane policije sprečeno ispisivanje grafita na zidu jednog ugostiteljskog objekta.

„Naime, A. S. (40) je crtao grafit i pokušao fizički da napadne vlasnicu ugostiteljskog objekta. A. S. je priveden u službene prostorije Centra bezbednosti Podgorica,“ navode iz policije.

Sinoć je u Podgorici na punom gradskom trgu organizovan svečani doček vaterpolo reprezentacije koja je osvojila bronzanu medalju na juče završenom Evropkom prvenstvu u vaterpolu u Mađarskoj. Proslavi je prisustvovao premijer Duško Marković i pojedini ministri u vladi.

Nakon svečanog dočeka dočeka, kolone vozila iz koji su se vijorile crnogorske zastave kružile su ulicama Podgorice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.