ATENTAT NA DAVIDOVIĆA! Policija na tragu napadačima, SNAJPERISTI su iz CRNE GORE!
Miodrag Daka Davidović, Foto: Printscreen Youtube

užas

ATENTAT NA DAVIDOVIĆA! Policija na tragu napadačima, SNAJPERISTI su iz CRNE GORE!

Sumnja se da su vlasnici tih brojeva bile bezbednosno interesantne osobe iz Crne Gore

Objavljeno:

Srpske bezbednosne službe, na osnovu baznih stanica, otkrile su da su dve kartice crnogorskih mobilnih operatera bile aktivne u reonu mesta gde je pucano na Miodraga Daku Davidovića, koji je bio u društvu vladike Joanikija, prenose mediji.

Kako se već pisalo, istražitelji su odmah nakon pucnjave locirali nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea, u blizini hotela Kraun plaza, mesta gde se desilo ranjavanje.

Sumnja se da su vlasnici tih brojeva bile bezbednosno interesantne osobe iz Crne Gore, a policija ispituje da li oni imaju veze sa ovim događajem.

Da li je slučajnost ili nešto drugo, da kriminalci budu u blizini mesta gde je pokušan atentat na Davidovića, velikog donatora SPC i protivnika režima Mila Đukanovića, ostaje da utvrdi istraga.

Davidović je u trenutku ranjavanja bio u kafiću, na međuspratu hotela "Kraun plaza" na Novom Beogradu, zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim.

On je pogođen u ruku hicem iz snajpera, a prema prvim saznanjima iz istrage, samo je splet srećnih okolnosti pomogao da ne bude ubijen.

(Espreso.co.rs/SD)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.