ZDRAVO JE ZA ŠEĆERAŠE DA ŠETAJU, A I DIJABETIČARE! Crnogorski istoričar brutalno ISMEJAO VERNIKE! (VIDEO)
Novak Adžić, Foto: Youtube screenshot

licemerno

ZDRAVO JE ZA ŠEĆERAŠE DA ŠETAJU, A I DIJABETIČARE! Crnogorski istoričar brutalno ISMEJAO VERNIKE! (VIDEO)

Novak Adžić u emisiji „Argumenti“ na RTCG cinično rekao da su litije dobre za zdravlje učesnika i da to moglo da traje i više od godinu dana...

Objavljeno:

U emisiji „Argumenti“ na RTCG advokat Vladan S. Bojić, koordinator Pravnog saveta IN4S-a, suočio je stavove sa istoričarom Novakom Adžićem povodom Zakona o slobodi veroispovijesti. Upitan da prokomentariše postupak Srpske pravoslavne crkve, koja je na izglasavanje sramnog zakona odgovorila pozivom vernom narodu da učestvuje u molebanima i litijama, Adžić je cinično istakao:

- Srpska crkva je odlučila da sad molebane i litije sprovodi dva puta nedeljno. To je njihovo legitimno pravo. Dok god su mirni protesti, u skladu s ustavom i zakonom, ja imam razumevanja za to, iako to ne podržavam. Mislim da će morati dobro da se nabilduju, jer će to dugo trajati. To je zdravo i u kardio-vaskularnom smislu, jer to može, u pogledu primene zakona da traje godinu-godinu i kusur, i to je dobro za zdravlje svih koji u tome učestvuju, i ja to poštujem, iako se ne slažem sa tim. - Dobro je i za šećeraše, dijabetičare, a dobro je u kardio-vaskularnom smislu šetati permanentno… dugo će to trajati - zaključio je Adžić. Advokat Vladan S. Bojić ocenio je da je ovakav karikaturalni zakon najveći kancer i udes koji je mogao zadesiti Crnu Goru.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.