OGLASIO SE UREDNIK IN4S PRVI PUT POSLE SASLUŠANJA: Zavera policije, sudstva i tužilaštva kojima upravlja Amerika!
Gojko Raičević, Foto: IN4S printscreen

Izjava

OGLASIO SE UREDNIK IN4S PRVI PUT POSLE SASLUŠANJA: Zavera policije, sudstva i tužilaštva kojima upravlja Amerika!

Njemu je u petak veče određen pritvor, zbog vesti koja je navodno raširila paniku, pod nazivom „Eksplozija u Vili Gorica?

Objavljeno:

Glavni i odgovorni urednik portala IN4S Gojko Raičević nakon saslušanja u tužilaštvu u Podgorici izjavio je da se radi o zaveri policije, sudstva i tužilaštva, kojima, kako reče, koordinira ambasada SAD u Podgorici.

-Nije slučajno što smo uhapšeni ja i kolega Dražen Živković, jer je tu akciju još ranije najavila američka otpravnice poslova Džudi Kuo. Posle hapšenja koleginice Anđele Đikanović, svojim prijateljima sam rekao - ja sam sledeći! Ništa nije slučajno jer je tu "super" NATO hibridni tim sa raznoraznim forenzičkim metodama, koji sa određenim analitičarima iz Srbije crtaju mete portalu IN4S, kazao je Raičević, dodajući da je potvrdu objavljene vesti zbog koje je priveden, dobio od dva različita izvora.

-I pored toga, oprezno smo na kraju naslova stavili znak pitanja. Objavljen je demant Uprave policije čime smo ispoštovati novinarski kodeks.

Podsetimo, njemu je u petak veče određen pritvor, zbog vesti koja je navodno raširila paniku, pod nazivom „Eksplozija u Vili Gorica?“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.