UHAPŠENA UREDNICA SRPSKOG PORTALA U CRNOJ GORI! Policija hitno izdala saopštenje!
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

UŽAS

UHAPŠENA UREDNICA SRPSKOG PORTALA U CRNOJ GORI! Policija hitno izdala saopštenje!

- Veće posledice su spečene reakcijom nadležnih državnih organa - saopštila je Uprava policije Crne Gore

Objavljeno:

U Podgorici je policija lišila slobode glavnu i odgovornu urednicu portala "FOS media", A.Đ. (26) zbog sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje panike i nereda.

- A.Đ. je kao urednica I kao autor teksta koji je danas objavljen na ovom portalu pod naslovom "FOS otkriva: Pripadnici ROSU na raspolaganju Crnoj Gori za Badnji dan" u kojem se navodi da će "oko 250 pripadnika ROSU - specijalne kosovske jedinice stajati na raspolaganju crnogorskim bezbednosnim organima na dan okupljanja u Podgorici koje je zakazano za sjutra", izazvala paniku u javnosti iznošenjem lažnih vesti putem medija, saopštila je uprava policije Crne Gore u nedelju veče, uz naglasak da je sa tim upoznat nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama lica A.Đ. stiču elementi krivičnog djela izazivanje panike i nereda ‘’te da se ista liši slobode i uz krivičnu prijavu privede nadležnom tužilaštvu’’.

- Napominjemo da je sve u ovom tekstu bila apsolutna neistina, te još jedan pokušaj širenja dezinformacija, koji je imao za cilj upravo širenje panike i nereda, a veće posljedice su spečene reakcijom nadležnih državnih organa, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.