MUŠKARAC NAPAO I PSOVAO SVEŠTENIKA U CRNOJ GORI: Sumnja se da uhapšeni je MILOV ROĐAK?!
Ilustracija, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Hapšenje!

MUŠKARAC NAPAO I PSOVAO SVEŠTENIKA U CRNOJ GORI: Sumnja se da uhapšeni je MILOV ROĐAK?!

Sveštenik je napadnut ispred gradske kapele u Nikšiću, oko podneva, na Trgu Šaka Petrovića, uz pretnje i psovke

Objavljeno:

Nikšićanin U. K. (67) uhapšen je danas zbog fizičkog napada i vređanja sveštenika Mirka Vukotića, saopšteno je iz Uprave policije.

Sveštenik je napadnut ispred gradske kapele u Nikšiću, oko podneva, na Trgu Šaka Petrovića, uz pretnje i psovke. Svedoci kažu da je napadač vređao vernike i SPC. Vukotić je, kako je navedeno, rekao policajcima da nikada nije video tog čoveka.

- Kad sam ga pitao ko je i zbog čega se tako ponaša usledio je udarac - rekao je sveštenik.

Policija je u Nikšiću podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica U. K. (67) iz Nikšića zbog fizičkog napada i vređanja drugog na javnom mestu govorom, natpisom, znakom, ili na drugi način, a po osnovu nacionalne, rasne ili verske pripadnosti, saopštila je Uprava policije.

Nikšićka policija, kako se dodaje, sprovodeći proaktivne aktivnosti identifikovala je ovo lice. Nadležni tužilac se izjasnio da u radnjama prijavljenog nema elemenata bića krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.

- Lice U. K. je lišeno slobode i uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka će biti sprovedeno nadležnom sudu - zaključuju Uprava policije.

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.