HEROJ CRNE GORE: Vatrogasac koji nije hteo na narod SPASAO JEDAN ŽIVOT U VELIČANSTVENOJ AKCIJI (VIDEO)
Foto: Facebook/Bojan Dweerdoe Rukavina

heroj

HEROJ CRNE GORE: Vatrogasac koji nije hteo na narod SPASAO JEDAN ŽIVOT U VELIČANSTVENOJ AKCIJI (VIDEO)

Nakon svoje objave na društvenim mrežama, ovaj hrabri Baranin je počeo da dobija na stotine poruka podrške

Objavljeno:

Nemile scene sa protesta iz Crne Gore, kada je na vernike SPC ispaljen suzavac, iznedrile su novog heroja, a reč je o Bojanu Rukavini - vatrogascu koji je odbio da pruži asistenciju policiji.

Osim toga, Bojan je 30. decembra uspeo da spase psa u Mikulićima.

- Svi živi i zdravi... Prelepi ambijent i srećan kraj za završetak jednog napornog dana - napisao je Bojan na fejsbuku i objavio fotografije i video-snimak spasavanja psa.

Podsećamo, Rukavina je odmah nakon što je odbio da pruži asisteniciji policiji protiv golorukog naroda u Crnoj Gori poslat pred disciplinsku komisiju koja će ga, kako se pretpostavlja, najverovatnije suspendovati jer je šef vatrogasne u Baru iz vladajuće partije.

- Vatrogasci treba da predstavljaju nadu za unesrećeni narod, a ne da glume silu državnog aparata pred ljudima koji su glavni pravde. Pametnome dosta... - napisao je Bojan na svojoj Fejsbuk stranici.

Ubrzo potom, ovaj vatrogasac je objavio i Odluku kojoj se šalje pred disciplinski komisiju, i to uz komentar: "Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, biću vatrogasac a ne policajac.

Nakon svoje objave na društvenim mrežama, ovaj hrabri Baranin je počeo da dobija na stotine poruka podrške i komentara jer je brzinom svetlosti ova informacija počela da se šeruje po mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.