CRNOGORSKA POLICIJA HAPSI I ZA PRAZNIKE: Privedeno 45 osoba zbog protesta u Podgorici!
Ilustracija, Foto: EPA / Boris Pejović

Hapšenje!

CRNOGORSKA POLICIJA HAPSI I ZA PRAZNIKE: Privedeno 45 osoba zbog protesta u Podgorici!

Podgorička policija saopštila je danas da je privela 45 lica sa dve lokacije zbog napada na policiju i incidenata koji su se dogodili pre dve noći

Objavljeno:

Podgorička policija saopštila je danas da je privela 45 lica sa dve lokacije zbog napada na policiju i incidenata koji su se dogodili pre dve noći.

U saopštenju se navodi da je policija u Podgorici je u ponedeljak uveče, spovodeći preventivne aktivnosti u svim delovim grada, privela 35 lica zbog napada na policijske službenike i incidenata koji su izazvani 29. decembra.

Osam lica je lišeno slobode zbog napada na policijske službenike i kamenovanje policijaca. Ostala lica će biti prekršajno procesuirana zbog izazivanja incidenta na području Glavnog grada.

Osim toga, policija je u Zeti privela 10 lica koja su se okupljala i spremala na izazivanje nereda. Kod jednog od privedenih policija je pronašla fantomku, palicu i sredstvo komunikacije.

U saopštenju se podseća da je olicija procesuirala 27 lica zbog krivičnih dela i prekršaja počinjenih na teritoriji Crne Gore.

foto: EPA / Boris Pejović

Policija napominje da će tokom novogodišnjih praznika nastaviti sa preventivnim delovanjem u svim delovima Glavnog grada sa ciljem održavanja stabilnog javnog reda i mira.

Bonus video:

(Epsreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.