RADOSAVA JE DRAGOLJUBA UBOLA NOŽEM U SRCE: Lekari kažu da je mladić čudom preživeo, ovo su detalji!
Nož, Foto: Profimedia

sreća njegova

RADOSAVA JE DRAGOLJUBA UBOLA NOŽEM U SRCE: Lekari kažu da je mladić čudom preživeo, ovo su detalji!

Osim toga, dalje navode, zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči

Objavljeno:

U tuči koja se sinoć dogodila u beranskom naselju Lužac teško je ranjen Dragoljub Trišić (25), koga je, nakon komšijske svađe nožem u srce ranila Radosava Simonović (44).

Brzom intervencijom lekara u beranskoj bolnici Trišić je spašen.

Hirurg Milorad Bakić, koji je predvodio ekipu tokom operacije, kaže da je mladić čudom i spletom sretnih okolnosti preživio.

Beranska policija uhapsila je sugrađanku R.S. (44) zbog osnovane sumnje da je nožem pokušala da ubije D.T. (25) iz Berana, saopštila je Uprave policije (UP).

Osim toga, dalje navode, zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči, a u vezi sa ovim događajem, uhapšeni su V.M. (32), J.R. (46) i R.R. (37).

"Juče oko 20:15 časova policija je obaveštena od strane službenika Urgentnog centra u Beranama da je na ukazivanje lekarske pomoći primljen D.T. sa povredama zadobijenim nožem", navode u saopštenju.

On je, kako navode, zadobio teške telesne povrede.

"Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je došlo do verbalnog sukoba između D.T. i V.M. a zatim i fizičkog, nakon čega su se u svađu umešali J.R. i R.R.", dodaje se u saopštenju.

Sumnja se, kako navode, da je R.S, dok je sukob trajao, nožem ubola D.T u leđa.

"Osumnjičena lica biće uz krivične prijave privedena Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju", zaključili su u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTCG)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.