Bivši zet Šarića pobegao policajcima ispred nosa, traži ga cela Crna Gora!

Skandal potresa đetiće

Bivši zet Šarića pobegao policajcima ispred nosa, traži ga cela Crna Gora!

Stražari Jovicu Zindovića doveli u kuću kako bi posetio teško bolesnog člana porodice, a on iskoristio priliku i pobegao svojim čuvarima
Objavljeno:

Mojkovčanin Jovica Zindović, koji izdržava kaznu zatvora od 15 godina i tri meseca zatvora u Spužu, pobegao je zatvorskim čuvarima koji su ga prethodno doveli kući u mestu Babića Polje, da obiđe obolelog člana porodice. Ovu vest potvrdili su i u Zavodu za izdržavanje krivičnih sankcija. On je bio oženjen sestrom Darka Šarića.

- Tokom posete oko 16 časova, Zindović je pobegao iz porodične kuće i udaljio se u nepoznatom pravcu. Neposredno nakon bekstva, preduzete su radnje u cilju hvatanja odbeglog zatvorenika predviđene zakonom, a odmah su obavešteni nadležni sektori Uprave policije, kao i Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju, radi preduzimanja radnji iz njihove nadležnosti. Informišemo javnost da se, po do sada prikupljenim informacijama, moguće radi o nesavesnom radu, odnosno postupanju službenika Zatvora Bijelo Polje koje može imati obeležja zloupotrebe položaja ili prekoračenja ovlašćenja u službi - navodi se u saopštenju.
Zbog ovog događaja direktor ZIKS-a Miljan Perović suspendovao je načelnika Zatvora Bijelo Polje, rukovodioca Odseka sprovodničkog obezbeđenja, i dvojicu službenika sprovodničkog obezbeđenja tog zatvora. Zindović je krajem marta u Višem sudu u Bijelom Polju osuđen na 15 godina i tri meseca zatvora, zbog ubistva Pljevljaka Luke Popovića. Prema optužnici, Zindović je 13 januara 2014. u žabljačkom hotelu “Enigma”' s umišljajem lišio života Popovića. (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.