UBICA GA JE PRATIO CEO DAN, A ONDA MU JE PRIŠAO I PUCAO U LEĐA: Otkriveni novi detalji ubistva Branka Vučkovića!
Branko Vučković, Foto: YouTube Printscreen

isplivali detalji

UBICA GA JE PRATIO CEO DAN, A ONDA MU JE PRIŠAO I PUCAO U LEĐA: Otkriveni novi detalji ubistva Branka Vučkovića!

Prikupljeno je mnoštvo dokaza koji nesumnjivo ukazuju da je ubica pratio žrtvu

Objavljeno:

Za dva dana istražitelji su uspeli da utvrde pod kojim okolnostima je ubijen Branko Vučković (33) i tako suze krug osumnjičenih, a narednih dana, kako veruju, doći će i do identiteta osumnjičenog.

Kako "Pobjeda" saznaje, prikupljeno je mnoštvo dokaza koji nesumnjivo ukazuju da je ubica pratio žrtvu, a to potvrđuju i prukupljeni dokazi.

Utvrđeno je da je ubica pratio Vučkovića čitavog dana, bio mu je za petama na više lokacija, ali je čekao pogodan momenat da puca u njega. Poznavao je Vučkovićeve navike i čekao da motorom dođe ispred lokala „Gejming pab“, gde je Vučković često sedeo. Te noći u lokalu je bio i Vučkovićev brat, koji je pokušao da sustigne ubicu.

Ubica je sačekao da Vučković parkira motor, siđe s njega, prišao mu i sa manje razdaljine pucao mu u leđa, a ne u noge, kako je to prvobitno objavljeno. Ono što je značajno za istragu je da su odmah nakon ubistva istražitelji utvrdili da se radi o bezbednosno interesantnoj osobi i krenuli da traže motiv.

Pretreseno je više stanova, između ostalog i žrtvin, gde je pronađena određena količina droge. To je dodatno podgrejalo sumnje istražitelja, koji su imali operativna saznanja o sumnjivim poslovima Vučkovića, da „češljaju“ suparničke krugove koji se bave uličnom prodajom droge. Istražitelji veruju i da je ubica imao pomagače koji su mu obezbedili sigurno bekstvo.

Ipak, bez obzira na organizovanost, ubica je ostavio tragove, a time i mogućnost da bude uhvaćen. "Pobjeda" saznaje da je saslušano dvadesetak osoba, među kojima su očevici i bliža rodbina Vučkovića. Na osnovu prikupljenih informacija, tragova, telefonskog veštačenja, video nadzora istražitelji su došli do korisnih informacija za rasvetljavanje ovog zločina, a kako se nadaju i određenih tragova koji sužavaju krug osumnjičenih.

Operativnim radom inspektori su došli do informacije da se Vučković bavio uličnom prodajom marihuane i heorina, a to su potvrdili i materijalnim dokazima. Vučković je ranjen u 23.15 sati u Ulici Oktobarske revolucije, u blizini robne kuće Paradizo i preminuo je tokom noći u bolnici.

Vučković je od ranije poznat istražiteljima, za njim je bila svojevremeno raspisana i međunarodna Interpolova poternica, zbog počinjenih krivičnih dela teška krađa i otmica. Uhapšen je pre sedam godina u Lazinama kod Danilovgrada, kada mu je u trag ušla danilovgradska policija tokom rutinske kontrole. Za Vučkovićem je NCB Interpol Podgorica raspisao međunarodnu poternicu, po pravosnažnim presudama za počinjena krivična dela teška krađa i otmica.

(Espreso.co.rs/CDM, Pobjeda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.