KNEŽEVIĆ ZADAO TEŽAK UDARAC CRNOGORSKIM TUŽIOCIMA: Objavio ŠOKANTAN RAZGOVOR koji otkriva sve o RAZMERAMA KORUPCIJE
Objava na Instagramu Kneževića, Foto: Instagram printscreen

ruši ih

KNEŽEVIĆ ZADAO TEŽAK UDARAC CRNOGORSKIM TUŽIOCIMA: Objavio ŠOKANTAN RAZGOVOR koji otkriva sve o RAZMERAMA KORUPCIJE

Razgovarao je sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva

Objavljeno:

Vlasnik Atlas banke Duško Knežević postavio je na Instagram profilu snimak razgovora sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem Nenom. Nakon prvog snimka u kojem sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević Neno govori kako je predavao novac Vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću, na ovom snimku Vujošević obaveštava Duška Kneževića da je pričao sa Specijalnim državnim tužiocem Milivojem Katnićem.

Prethodno je u Igalu razgovarao sa Ivicom Stankovićem na zahtev Kneževića, prenoseći mu Kneževićevu poruku da će objaviti da ga je potplaćivao ako ne pusti iz pritvora Dejana Sekulića, navod portal IN4S.

Katnić saopštava Vujoševiću da će pustiti Sekulića za dan-dva. Prenosi Vujoševiću da ne može odmah da ne bi javnost pomislila da se prepao od Kneževića pošto je već bio najavio u medijima da će objaviti snimak. Knežević u telefonskom razgovoru sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem Nenom biva upoznat sa tokom pregovora sa Milivojem Katnićem, odnosno „pojašnjenje“ zašto Dejan Sekulić nije odmah pušten, već će biti za dan-dva, da Katnić, "ne bi ispao pi**a", koja se prepala Duška Kneževića.

U skoro desetominutnom razgovoru, Vujošević moli Kneževića, da ne objavi to što želi, jer ima obećanje da će Dejan biti pušten, te mu prepričava razgovore sa državnim tužiocima Lidijom Vukčević i Milivojem Katnićem. On navodi, kako nije očekivao, da će Katnić biti „prijateljski“ nastrojen, te kako je rekao da on nema ništa protv Kneževića, već da ih Knežević „provocira“ svaki put sa najavama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/IN4S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.