RANJENI DRAGAN MARKOVIĆ KRASNI I GORAN SLOVINIĆ BRALE: Pucnjava u Budvi!
Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

obračun posle ponoći

RANJENI DRAGAN MARKOVIĆ KRASNI I GORAN SLOVINIĆ BRALE: Pucnjava u Budvi!

Očevici su maskiranog muškarca opisali kao osobu visoku između 185 i 190 cm. Rekli su da ima crnu kosu i da je star između 30 i 40 godina

Objavljeno: 27.08.2019. 08:07h

Budvani Dragan Marković zvani "Krasni"i Goran Slovinić zvani "Brale" ranjeni su oko dva sata iza ponoći na terasi lokala Korkovada, ispod starogradskih bedema u Budvi.

Prema nezavničnim saznanjima "Vijesti", muškarac koji je nosio silikonsku masku prišao je stolu za kojim su sedeli sa Markom Ljubišom zvanim Kan i na njih zapucao iz "škorpiona".

Nezvanično se saznaje da je muškarac mirno prišao stolu za kojim su sedeli Ljubiša, Slovinić i Marković, a potom izvadio škorpion i prvo ga usmerio ka Kanu, a potom pucao u Slovinića i Markovića.

 

Nakon toga pucao je u pravcu Ljubiše koji je izbegao kišu metaka.

Nastala je pometnja, a napadač je uspeo da pobegne.

Očevici su maskiranog muškarca opisali kao osobu visoku između 185 i 190 cm. Rekli su da ima crnu kosu i da je star između 30 i 40 godina.

Ranjeni su van životne opasnosti i prebačeni su u kotorsku bolnicu. Policija je sinoć blokirala grad i tragala za napadačem.

Povređeni Budvani dali su izjavu policiji, a Kan je detaljno inspektorima ispričao šta se dogodilo na terasi "Korkovada".

 

BONUS VIDEO: Hapšenje kod Skupštine Srbije

(Espreso.rs / Vijesti.me)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media