VELIKI INCIDENT U CRNOJ GORI: Amerikanka PRETUČENA u HITNOJ POMOĆI!
Nesrećna žena oporavlja se od povreda u beranskoj Opštoj bolnici, Foto: Nebojša Mandić

šta to bi?

VELIKI INCIDENT U CRNOJ GORI: Amerikanka PRETUČENA u HITNOJ POMOĆI!

Kako mi je rečeno od osoba bliskih ovom slučaju, u ambulanti je pretučenoj ženi uključena terapija i ona je ostala sama u sobi za intervencije

Objavljeno: 21.08.2019. 09:44h
  • 3

Američka državljanka C. O. pretučena je u ambulanti Hitne pomoći u Plavu. Prema pouzdanim informacijama, nju je najverovatnije izudarao suprug D. S, a ceo slučaj ispituju nadležni organi.

Incident s teškim posledicama dogodio se 16. avgusta. Nesrećna žena oporavlja se od povreda u beranskoj Opštoj bolnici.

Ekipa Hitne pomoći je tog dana dobila poziv da je ženi loše i oni su odmah otišli na označenu adresu i dovezli ženu u ambulantu.

- Kako mi je rečeno od osoba bliskih ovom slučaju, u ambulanti je pretučenoj ženi uključena terapija i ona je ostala sama u sobi za intervencije. Nakon nekoliko minuta u tu prostoriju je ušao njen suprug i krvnički je pretukao. Kad su ušli dežurni tehničari zatekli su je sa iščupanom infuzijom, svu krvavu i bez svesti, te su u prvi mah pomislili da je mrtva - rekao je izvor.

Nakon ponovo ukazane medicinske pomoći, žena je transportovana do Berana, gde je hospitalizovana na urgentnom odeljenju.

- Očigledno je da se u ovom slučaju nije postupilo po algoritmu za porodično nasilje, jer žrtva nije zaštićena, već se nasilje ponovilo još u gorem obliku u jedinici za HMP Plav, što je nedopustivo i zbog čega neko mora da se zamisli. Posebnu težinu ovom slučaju daje činjenica da je žrtva državljanka SAD - rekao je izvor.

Direktor Opšte bolnice u Beranama Budimir Dabetić je kazao da je žena zbrinuta i ukazana joj potrebna medicinska nega, te da joj je stanje stabilno i oporavlja se. Nije saopštio o kakvoj vrsti povreda se radi.

Iz Odelenja bezbednosti u Plavu je rečeno da na tom slučaju radi kriminalistička policija.

BONUS VIDEO:

ČAS ŠIVENJA: Kako sam naučila da sašijem suknju

(Espreso.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media