MALI BALKANSKI BANDIT! Milo Đukanović napravio selfi s teškim prevarantom, u Italiji ga uništavaju od prozivki!
Selfi Mila Đukanovića, Foto: Printscreen/instagram

negativni komentari

MALI BALKANSKI BANDIT! Milo Đukanović napravio selfi s teškim prevarantom, u Italiji ga uništavaju od prozivki!

U aprilu 2015. godine protiv njega i još trojice saradnika započet je novi proces u Sudu u Đenovi

Objavljeno: 10.08.2019. 16:49h
  • 1

Kontroverzni italijanski tajkun Flavio Briatore se, sudeći prema postu, sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem susreo u Monte Karlu, a susret su "ovekovečili" zajedničkom fotografijom koju je ovaj objavio na Instagramu.

- Imate predsednika koji je, osim što je mali balkanski bandit još i smešan - reagovao je italijanski broker Oriano Matei na selfi predsednika Crne Gore sa Briatoreom, za kojeg je lično premijer Italije tražio četiri godine zatvora zbog finansijske štete nanesene toj državi.

- Da li je Milo Đukanović svestan onoga što radi? Pravi selfi sa Flavijom Briatoreom u Monte Karlu. Kako jedan ozbiljan predsednik države može da se spusti na ovaj nivo? Da sam crnogorski građanin stideo bih se ovog idiota kojem bi trebao da bude zadatak da održava visok ugled svoje države - reagovao je Matei, koji već decenijama upoznaje svetsku javnost sa malverzacijama Vlade Crne Gore, pre svega Mila Đukanovića i Dušanke Jeknić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con il presidente del # Montenegro Milo Ducanovic al #twigamontecarlo #montenegro🇲🇪 best #top

A post shared by Flavio Briatore (@briatoreflavio) on

Podsetimo samo na biografiju Briatorea, sa kojim se fotografisao predsednik Crne Gore: zbog optužbi oko nelegalnih igara i kocke, Sud u Begramu ga je osudio na godinu i šest meseci zatvora i to po prvostepenoj optužbi. Međutim, on je pobegao na Devičanska ostrva, a u Italiju se vratio tek nakon amnestije.

U aprilu 2015. godine protiv njega i još trojice saradnika započet je novi proces u Sudu u Đenovi. Iako se izjasnio nevin, lično je premijer Italije tražio za njega 4 godine zatvora, pod optužbom da je svoju jahtu registrovao kod čarter kompanije – čime je izbegao plaćanje poreza prilikom njene kupovine, te da nije platio akcizu na gorivu u visini od 3,6 miliona evra. 10. jula osuđen je na godinu i jedanaest meseci zatvora. U septembru prošle godine Tužilaštvo u Đenovi je naredilo hapšenje njegovog računovođe zbog optužbi za korupciju.

Karijera predsednika Crne Gore nam je poznata.

- Ali mi savršeno dobro znamo ko je Milo Đukanović: Mali balkanski bandit koji se obogatio preko mog posla 1996. godine kada me uverio da će bankarska operacija biti u korist socijalnog oporavka građana Crne Gore. U stvari, balkanski bandit je to iskoristio, zajedno sa svojom "damom-mačkicom" Dušankom Jeknić, za ličnu korist, kako bi se obogatio. On je jedan apsurdno smešan lik, bez ikakvih skrupula i morala - zaključio je Matei.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/SrbijDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media