VRUĆE I HAOTIČNO U CRNOJ GORI: U GUSINJU SE SLAVI UZ ALBANSКE ZASTAVE I RAFALNU PALJBU, POLICIJA ĆUTI! (VIDEO)
Svadba u Gusinju, Foto: Printscreen

niko se ne oglašava

VRUĆE I HAOTIČNO U CRNOJ GORI: U GUSINJU SE SLAVI UZ ALBANSКE ZASTAVE I RAFALNU PALJBU, POLICIJA ĆUTI! (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije za sada ćute...

Objavljeno:

Na severu Crne Gore, u Gusinju, svadbeno slavlje proteklo je uz nošenje zastava države Albanije i rafalnu paljbu iz vatrenog oružja. O atmosferi koja je vladala u Gusinju možete se uveriti iz sledećeg video zapisa.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije za sada ćute. Deo građana na društvenim mrežama pita se da li je Gusinje u Crnoj Gori ili Albaniji.

Predsednik Albanske alternative Nik Đeljošaj, u februaru ove godine, u nekoliko navrata je izrazio nezadovoljstvo zbog ''sprečavanja'' njegovih sunarodnika na slobodnu upotrebu nacionalne zastave. On je tada ''najoštrije osudio'' kažnjavanje Albanaca od strane crnogorske policije u Ulcinju i u Tuzima. Ranije je javno najavio da će Albanska alternativa platiti svako novčano kažnjavanje bilo kojeg Albanca zbog upotrebe nacionalne zastave.

- Ponavljam da nam niko ne može zabraniti da istaknemo naš nacionalni simbol i da nas niko ne može kazniti koliko mi možemo da platimo", poručio je Đeljošaj. On je u saopštenju naveo i da je 9. februara 2019. platio kaznu od 230 eura umesto sunarodnika Emina Bećaja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/srpskoujedinjenje.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.