AKO LETUJETE U CRNOJ GORI, MORATE OVO DA ZNATE! Pre ulaska na plažu proverite ima li OVOG OBAVEŠTENJA
Ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić

zakupci u zbunjeni

AKO LETUJETE U CRNOJ GORI, MORATE OVO DA ZNATE! Pre ulaska na plažu proverite ima li OVOG OBAVEŠTENJA

Koordinatorka inspekcije za Budvu Angelina Medjedović rekla je da je posebno bitno za kupače da vide do kad radi plaža

Objavljeno: 27.07.2019. 21:53h
  • 2

Turistička inspekcija ne može da kazni zakupce koji naplaćuju plažni mobilijar nakon 17 sati, jer to nije zakonom predviđeno, a iz Inspekcije savetuju turistima da pre nego uđu na plažu provere na informativnim tablama da li je istaknuta informacija o ograničenom naplaćivanju ležaljki i suncobrana.

Koordinatorka inspekcije za Budvu Angelina Medjedović rekla je da je posebno bitno za kupače da vide do kad radi plaža, što nije istaknuto i nije istaknuto da li se naplaćuje plažni mobilijar čitav dan ili ima ograničenje, prenosi RTCG.

- Ako ima obaveštenja znači da se preporuka poštuje, ako nema znači da se naplaćuje čitav dan, odnosno celi dan dok radi kupalište - kazala je Medjedović.

I zakupci kažu da su zbunjeni oko ograničenja vremna za naplatu ležaljki.

- Još nije određeno definitivno da ne treba da naplaćujemo mobilijar posle 15 sati, pa mi kao privatnici možemo da određujemo da produžimo posle tog vremena - kaže menadžer jedne od plaža Fiip Marković, koji objašnjava da im odgovara naplata posle 15 sati, jer im se dešava da imaju problema sa posetiocima koji ostaju i do ponoći i ostavljaju velike količine smeća.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media