PRELEPA ALBANKA JE SMRTNO UVREDILA CRNOGORCE! Napisala je nešto PRESTRAŠNO na FEJSBUKU! (FOTO)
Iako su mnogi od tviteraša pokušali na lep način da joj objasne kako se Ulcinj, iako ima dosta stanovnika albanske nacionalnosti, nalazi u Crnoj Gori, Freja nije prestala sa provokacijama, Foto: Tviter

provokacija

PRELEPA ALBANKA JE SMRTNO UVREDILA CRNOGORCE! Napisala je nešto PRESTRAŠNO na FEJSBUKU! (FOTO)

Freja se na društvenim mrežama deklariše kao Albanka koja živi u Americi...

Objavljeno:

Devojka albanske nacionalnosti "zapalila" je društvene mreže kada je postavila sliku sa letovanja u Ulcinju, sa opisom kako je Ulcinj najlepši - albanski grad!

Ilirijana Freja, devojka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Albanka poreklom iz Ulcinja, a koja živi u Americi, podigla je pravu buru negativnih komentara kada je na Tviteru okačila sliku sa letovanja iz Ulcinja, a ispod koje je napisala sledeće: "Žao mi je, ali ja sam iz najlepšeg albanskog grada, ne možete me ubediti u suprotno".

foto: Tviter

Ova njena provokacija nije prošla neopaženo, pa su se u komentarima pojavili oni koji su pokušali da joj objasne geografiju, tačnije, unutar koje države se nalazi crnogorski grad Ulcinj.

Freja se na društvenim mrežama deklariše kao Albanka koja živi u Americi, i ne sakriva simpatije koje gaji prema Đerdanu Šaćiriju i Granitu Džaki, tačnije, prema njihovim provokacijama u vidu pokazivanja "albanskog orla" u utakmici između Švajcarske i Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu održanom prošle godine. O tome svedoči i slika na njenom Tviter profilu.

foto: Tviter

Iako su mnogi od tviteraša pokušali na lep način da joj objasne kako se Ulcinj, iako ima dosta stanovnika albanske nacionalnosti, nalazi u Crnoj Gori, Freja nije prestala sa provokacijama, pa je u jednom trenutku napisala kako nije njena greška što je Ulcinj u Crnoj Gori, ali da nije ljuta zbog toga kao što su svi oni koji su je napali zbog onoga što je ona napisala.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.