USTAŠKI SIMBOLI NASRED PUTA PODGORICA - DANILOVGRAD! Milogorci posle PIJANKE najužasnije UDARILI na Srbe!
Ilustracija, Foto: Index.hr Portal/youtube/printscreen

Samo par dana nakon albanskog upada

USTAŠKI SIMBOLI NASRED PUTA PODGORICA - DANILOVGRAD! Milogorci posle PIJANKE najužasnije UDARILI na Srbe!

Ustaško obeležje koje se može videti na saobraćajnom znaku nije slikano ni u Splitu, Zagrebu, Vukovaru, već u srcu Bjelopavlića na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica

Objavljeno: 22:44h

Na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica, u mestu Bjelopavlići na saobraćajnom znaku osvanuo je ustaški simbol, javlja crnogorski portal IN4S.

U sred Bjelopavlića ustaško obeležje na saobraćajnom znaku! Samo par dana nakon albanskog upada na pravoslavne svetinje u Svaču i širenje obeležja Velike Albanije, u Bjelopavlićima nakon režimske proslave 13. jula neko se osilio da Srbima pokaže da Crna Gora više nije njihova država.

Ustaško obeležje koje se može videti na saobraćajnom znaku nije slikano ni u Splitu, Zagrebu, Vukovaru, već u srcu Bjelopavlića na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica.

Samo par dana nakon albanskog upada na pravoslavne svetinje u Svaču i širenje obeležja Velike Albanije, u Bjelopavlićima nakon režimske proslave 13. jula neko se osilio da Srbima pokaže da Crna Gora više nije njihova država u kojoj su oni konstitutivni narod i da ih nesumljivo čeka sudbina Srba iz onog dela Hrvatske gde su takođe bili konstitutivni narod.

Na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica, u mjestu Bjelopavlići na saobraćajnom znaku osvanuo je ustaški simbol, javlja crnogorski portal IN4S.Portal IN4S, koji je objavio ovu informaciju, navodi...

Izjave predsednika Crne Gore u emisiji „Živa istina“, gde preti da se obračuna sa svima koji nose crne mantije, te izjava predsednika Vlade na proslavi 13. jula da srpska pravoslavna crkva mora da poštuje zakone države, daje vetar u leđa pojedincima koji su nasledici Sekulićeve i Štedimlijeve krvave ustaške ideologije.

Iracionalno je očekivati od nadležnih da preduzmu neki zakonski korak u skladu sa kažnjavanjem prestupnika koji na ovaj način propagiraju neki novi srpski Jasenovac i ostala stratišta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/In4s.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.