NIKO U ISTORIJI CG NIJE OSTAVIO SMRDLJIVIJI TRAG OD ĐUKANOVIĆA! Novinarka rasturila Mila! (VIDEO)
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović, Foto: Printscreen Youtube

kaka sloboda

NIKO U ISTORIJI CG NIJE OSTAVIO SMRDLJIVIJI TRAG OD ĐUKANOVIĆA! Novinarka rasturila Mila! (VIDEO)

Ovakvog do sada nismo imali...

Objavljeno: 21:06h

Bilo je u Crnoj Gori onih koji su ostavili smrdljiv trag, poput Jove Kapičića i Milovana Đilasa, iza kojih su ostala nebrojana groblja, ali čini se da ovakvog izdajnika nismo imali

- Normalan čovek kada čuje šta Milo Đukanović želi da uradi SPC i srpskoj Crnoj Gori ima utisak tuge i stida. Mislila sam da su se stvari koje su sada aktuelne dešavale samo za vreme Drugog svetskog rata, ali ispada da i danas živimo u tom ratu - poručuje Milijana Baletić, novinarka rodom iz Crne Gore i podseća da su samo još autošovinisti i sluge fašističkih okupatora 1941. godine pokušale da promene identitet Crnoj Gori.

Do tada drugih Crnogoraca osim Srba nije bilo. To treba ponavljati za ove što imaju kratko pamćenje i svest o sebi grade samo na osnovu vesti koje im se serviraju u režimskim medijima. Bilo je u Crnoj Gori onih koji su ostavili smrdljiv trag, poput Jove Kapičića i Milovana Đilasa, iza kojih su ostala nebrojana groblja, ali čini se da ovakvog izdajnika nismo imali. Kao da su svi oni sabrani u Milu. Niko ovako nije bio beskrupulozan. Ni Turci, ni fašisti. Ovakvog do sada nismo imali – smatra novinarka.

Baletićeva objašnjava da je Milo marioneta i prodana duša, koja poput svake prostitutke učestvuje u prodaji svega da bi se obogatio.

– Ipak, pravi razlog napada na SPC je drobljenje pravoslavnog bića i zna se odakle taj vetar duva. Nema sumnje da će se napadi nastaviti, ali će Milo jednog dana biti samo u nizu sramota, koja je jedno vreme bacila Crnu Goru u karantin. Doći će do ozdravljenja, ali ne smemo da sedimo skrštenih ruku, već da pomognemo da Crnoj Gori da ozdravi – ističe Baletićeva.

Njenu izjavu pogledajte na sledećem videu:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/IN4S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.