UBEDIO SAM AMERIKANCE DA ZA 100 EVRA TRČE PO LIVADI! Priča ovog turističkog vodiča je potpuno LUDILO
Ubedio turiste u glupost (ilustracija), Foto: Profimedia

hit na tviteru

UBEDIO SAM AMERIKANCE DA ZA 100 EVRA TRČE PO LIVADI! Priča ovog turističkog vodiča je potpuno LUDILO

Ovo je njegova priča

Objavljeno:

Jedan korisnik Tvitera objavio je suludu priču o tome kako je navukao američke turiste da "trče po livadi" i to za 100 evra!

Ovo je njegova priča:

- Kad sam radio kao vodič na crno..Uglavnom navatam neki braćni par da im pokažem Boku i uvalim pricu kao ima jedno mesto gde trebate da se poljubite i bićete zajedno čitav zivot - započeo je svoju priču.

Onda je bračnom paru rekao da za 100 evra može da ih odvede na "magično mesto".

- Naravno pošto sam hteo što više da uštedim povedem ja njih na Grahovo i čitavo vreme im pričam priče kako su parovi srećno živeli zbog magičnog Grahova. I verujete li vi meni oni dolaze na Grahovo i ja kao izađite malo iz auta i obavezno udahnite ovog vazduha jer donosi sreću ,oni izlaze iz auta i slušaju sve korake koje im ja predlažem ,u jednom momentu govori ona THIS PLACE IS MAGICAL ja se suzdržavam da ne umrem od smeha...

A onda je usledio najneverovaniji deo priče:

- Uglavnom kolko sam retardiran ja njemu objasnim da za sreću mora da trči sa mladom po livadi jer je to običaj kod nas u Crnu Goru kako bi familija ženke znala da je mužijak dostojan njene večne ljubavi. Oni me poslušaju i ja snimim sa njihovog telefona - napisao je lukavi vodič.

Naveo je i da je par imao na Instagramu, i da su čak objavili snimak svog "rituala".

- Da znate da postoji u Kanzas neki par sto ima snimak na instagram gde on trči sa njom u naručju po GRAHOVU i opis "A I AM WORTH OF YOUR LOVE" i njen komentar "ALWAYS" - završava svoju priču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.