OVAJ POLICAJAC JE UBIO MAJKU, A ZATIM IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Nezamisliva tragedija u Nikšiću! (FOTO)
Senka je bila bolesna žena, kojoj nije bilo leka, a sin verovatno nije bio u mogućnosti da joj pomogne, pa je rešio da na surov način prekrati muke i njoj i sebi, Foto: Printscreen Vijesti.me/Svetlana Mandić

tragično

OVAJ POLICAJAC JE UBIO MAJKU, A ZATIM IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Nezamisliva tragedija u Nikšiću! (FOTO)

Nikšićkoj policiji je oko 16,15 časova prijavljeno da se iza porodične kuće nalaze beživotno telo R.S, inače policijskog službenika Sektora granične policije, i telo njegove majke Senke

Objavljeno:

Danas se u Nikšiću, dogodila teška porodična tragedija.Policija sumnja da je Nikšićanin Rajan Striković (45) ubio majku, a zatim izvršio samoubistvo.

Nikšićkoj policiji je oko 16,15 časova prijavljeno da se iza porodične kuće nalaze beživotno telo R.S, inače policijskog službenika Sektora granične policije, i telo njegove majke Senke.

Nezvanično, Senka je bila bolesna žena, kojoj nije bilo leka, a sin verovatno nije bio u mogućnosti da joj pomogne, pa je rešio da na surov način prekrati muke i njoj i sebi. Rajan je radio kao policijski službenik Sektora granične policije, bio je primeran i omiljen na poslu.

Supruga i dvoje dece žive u susedstvu i bili su u šoku kada su čuli hice. Neko je pozvao policiju i Službu hitne pomoći, ali je sve već bilo kasno. Stravičan prizor zatekli smo oko 17 sati - dva nepomična tela u lokvi krvi, sin i majka, a ispred kuće policijsko vozilo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.