OVO JE DARKO, KOJI JE POSLEDNJI UBIJEN U RATU KLANOVA! Teretili su ga za ubistvo mladića čije telo nije nađeno
Darko Mijović, Foto: Facebook printscreen

ubijen u nemačkoj

OVO JE DARKO, KOJI JE POSLEDNJI UBIJEN U RATU KLANOVA! Teretili su ga za ubistvo mladića čije telo nije nađeno

U vatrenom obračunu stradao je još jedan državljanin Crne Gore

Objavljeno:

Darko Mijović iz Podgorice ubijen je jutros u Nemačkoj.

U vatrenom obračunu stradao je još jedan državljanin Crne Gore, a hici su pogodili i trećeg muškarca koji je bio sa njima.

Pucnjava se dogodila u stanu u kojem su boravili Mijović i druge dve osobe, a prema tvrdnjama crnogorskih medija ubijeni su bili pripadnici škaljarskog klana.

Mijović je krajem marta oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. On i Baranin Vladimir Ulama optuživani su da su 8. jula 2016. godine oteli i potom ubili Medina.

Ulamu i Mijovića su, prema optužnici višeg državnog tužioca Željka Tomkovića, teretili da su ubili Medina i sahranili ga na nepoznatom mestu. Optužnicom je bio obuhvaćen i Bogdan Milić, koga su sumnjičili za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Prema ranijim tvrdnjama tužilaštva, ubistvo su izveli na podmukao način jer je Medin odbio da učini nešto što su od njega tražili. Kako se sumnja, oni su 8. jula 2016. namamili Nemanju da dođe u Virpazar.

Zatim su ga u gepeku njegovog automobila marke "megan" odvezli na nepoznato mesto i, navodno, ubili. Medinov automobil je četiri dana kasnije pronađen zapaljen u mjstu Jabukov do, ali njegovog tela i dalje nema.

Ulama i Mijović su se sve vreme branili ćutanjem, nisu odgovarali na pitanja, a telo Medina do danas nije pronađeno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.