RADOVAN SE JAVIO TELEFONOM U PODGORICU IZ HAGA: Zbog ove njegove izjave će MILO POLUDETI! U Crnoj Gori su SRBI!
Radovan Karadžić na suđenju u Hagu!, Foto: Printscreen

RADOVAN PROVOCIRA IZ ZATVORA

RADOVAN SE JAVIO TELEFONOM U PODGORICU IZ HAGA: Zbog ove njegove izjave će MILO POLUDETI! U Crnoj Gori su SRBI!

Prilikom uključenja, Karadžić je poručio Srbima u Crnoj Gori da budu blagi prema "Crnogorcima" jer oni, kako je dodao, trenutno imaju krizu identiteta, kao i da ih treba razumeti i prema njima biti tolerantan

Objavljeno:

Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koga je sud u Hagu osudio na doživotnu robiju, uključio se telefonom u tribinu koja je održana u Srpskoj kući u Podgorici, prenose beogradski mediji.

U tom trenutku na tribini je prvi predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik govorio o stvaranju Republike Srpske, prenosi CdM.

Prilikom uključenja, Karadžić je poručio Srbima u Crnoj Gori da budu blagi prema "Crnogorcima" jer oni, kako je dodao, trenutno imaju krizu identiteta, kao i da ih treba razumeti i prema njima biti tolerantan.

- U Crnoj Gori nema sukoba među narodom, jer su u Crnoj Gori većinski narod Srbi, a svi sukobi koji su trenutno u Crnoj Gori, dinastičke su prirode, to je sukob dinastija - rekao je Karadžić.

Prema njegovim rečima, Srbija je puna Srba iz Crne Gore.

- Srbi iz Crne Gore su napunili Srbiju i tu ne može biti sukoba između naroda jer smo mi jedno. Manite se dinastičkih podela - rekao je Karadžić.

On je poručio Srbima u Crnoj Gori da budu strpljivi, tolerantni i da imaju razumevanja prema ljudima koji imaju krizu identiteta, dodajući da se identitet u jednom narodu stvara stotinama, a nekad i hiljadama godina.

Tribinu u Srpskoj kući organizovali su Srpski nacionalni savet i Srpski informativno-kulturni centar "Sveti Sava".

BONUS VIDEO:

POSLE INCIDENTA GRAĐANI SE OKUPILI U BORČI ISPRED PEKARE "ROMA": Albanac delio burek, bilo i provokacija (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.