TARZAN DOLAZI U SRBIJU: Milo Đukanović prelomio!
Milo Đukanović, Foto: Printscreen Youtube

izjasnio se

TARZAN DOLAZI U SRBIJU: Milo Đukanović prelomio!

Crnogorski predsednik i lider DPS prelomio oko imenovanja novog ambasadora u Srbiji

Objavljeno:

Prema saznanjima iz izvora bliskih vrhu DPS, lider najjače partije i predsednik Crne Gore Milo Đukanović, odlučio je da novi ambasador Crne Gore u Srbiji bude aktuelni politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević.

Sadašnji crnogorski ambasador u Beogradu je bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović, koji u julu po sili zakona odlazi u penziju jer tada puni 67 godina.

Nekadašnji poznati privrednik koji je karijeru počeo u Višegradu, a potom se biznisom bavio u rodnom Bijelom Polju, politički uzlet je počeo kao predsednik opštine Bijelo Polje, i na toj funciji je proveo dva mandata. Potom je izabran za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja u vladi Mila Đukanovića, da bi prešao na sadašnju partijsku funkciju.

Tarzan Milošević
Tarzan Milošević foto: Printscreen

U vrhu DPS Milošević slovi za čoveka bliskog srpskoj opciji, ali i nekog ko je znao da ''čuje'' stavove opozicije o brojnim pitanjima.

Njegovim imenovanjem, koje je kako se smatra gotova stvar, Đukanović, bez ikakve sumnje, šalje svojevrsnu poruku Srbiji u vreme kada su između dve države poprilično zahladneli, pre svega zbog položaja srpskog naroda i SPC u Crnoj Gori, ali i priznanja nezavisnosti takozvane države Kosovo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.