Hoće savez sa Rusijom: Anti-NATO performans opozicije u Podgorici (FOTO)

JASNO SE OPREDELILI

Hoće savez sa Rusijom: Anti-NATO performans opozicije u Podgorici (FOTO)

Na performansu, kojem je prisustvovalo oko 20 pripadnika Srpske liste, poručeno je da je "većinsko opredeljenje u Crnoj Gori anti-NATO"
Objavljeno:

Srpska lista u Crnoj Gori organizovala je večeras performans ispred Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, odakle su poručili da su protiv ulaska Crne Gore u NATO alijansu, javlja Anadolu Agency (AA). Građani ne veruju Tomi: Kaže da Srbija nikad neće u NATO, a potpisao Zakon o saradnji sa njima Na performansu, kojem je prisustvovalo oko 20 pripadnika Srpske liste, poručeno je da je "većinsko opredjeljenje u Crnoj Gori anti-NATO".

AA
- Ovo je performans, kao najava za proteste koji će uslediti 23. i 27. marta. Nalazimo se ispred ambasade Sjedinjenih Američkih Država zato što crnogorska vlast ne bi povukla mnoge poteze, da nije pomoći koja dolazi od SAD - kazao je Milorad Rašović, potpredsednik Srpske liste. On je pozvao opozicione partije koje se protive ulasku Crne Gore u NATO da se odreknu i ideje ulaska Crne Gore u EU, kako bi nakon toga pravili anti-NATO blok.
AA
Pripadnici Srpske liste nosili su transparente na kojima je pisalo "Ne u NATO, ne u rat", "Smrt NATO fašizmu" i "Savez sa Rusijom". Skup, koji je protekao mirno, obezbeđivala je policija.
AA
(Espreso.co.rs / AA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.