SUKOB PREDSEDNIKA ATLAS GRUPE SA POKRETOM ODUPRI SE: Evo zašto ne podržavaju protest njegove stranke!
Duško Knežević, Foto: Printscreen / Youtube / OtvoreniStudio

USTALASAO ZEMLJU

SUKOB PREDSEDNIKA ATLAS GRUPE SA POKRETOM ODUPRI SE: Evo zašto ne podržavaju protest njegove stranke!

On dodaje da ne podržava nijednu političku partiju iz opozicije

Objavljeno: 13.04.2019. 19:09h

Predsednik Atlas grupe, Duško Knežević, saopštio je u ime pokreta "Do slobode" da je nepratno iznenađen izjavama lidera pokreta “Odupri se 97000” Džemala Perovića da njegova organizacija neće podržati protest koji se organizuje u četvrtak.

"Ovim putem želim da ga podsetim da su protesti građana počeli nakon mog objavljivanja snimka na kojem Migo Stijepović stavlja u džep dve koverte od: 47.500 i 50.000 evra ukupno: 97.500 evra za prljavu kampanju i kupovinu glasova u Zeti zajedno sa Milom Đukanovićem, što on na snimku i potvrđuje. Džemo je izgleda brzo zaboravio da su aktivisti njegove organizacije na prva četiri mitinga delili koverte kao simbol protesta. Džemo je zaboravio da sam ja od početka protesta snažno podržavao proteste njegove organizacije i da na svakoj svojoj objavi na instragramu stoji i hashtag “Odupri se” i time dao najveći doprinos do sada rušenju režima Mila Đukanovića", piše u saopštenju Kneževića.

 

 

On dodaje da ne podržava nijednu političku partiju iz opozicije.

Iz pokreta "Odupri se" oglasili su se saopštenjem, da je ova izjava samo još jedan napad Kneževića na pokret. Napadi su počeli onog trenutka kada je broj demonstarnata prešao 10.000. a Knažević je od početka pokušavao da preuzme pokret, kaže se u saopštenju. Ne ne giraju da je inicijalna kapisla bila davanje mita Milovim funkcionerima, ali i priznanje da je mito dao upravo Knežević.

"Suviše su duboke razlike među nama, ne samo po tome što mi ne mislimo da jedino Crnogorci mogu da vode Crnu Goru, da bismo se našli na istom protestu", kaže se u saopštenju pokreta "Odupri se".

 

 

BONUS VIDEO: MILORAD DODIK: SRBIN SAM, A NE SRBIN IZ BOSNE Lider bosanskih Srba otkrio datum UJEDINJENJA Srbije i Srpske

 

 

(Espreso.rs / Kurir.rs/Vijesti )

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media