HAOS I U PODGORICI: Demonstranti gađali policiju kamenjem!
Uprava policije navodi da nije bilo povređenih policajaca, ali i poručila da "neće tolerisati nasilje", Foto: Printscreen / Youtube

NEĆE MILA

HAOS I U PODGORICI: Demonstranti gađali policiju kamenjem!

Uprava policije navodi da nije bilo povređenih policajaca, ali i poručila da "neće tolerisati nasilje"

Objavljeno:

Crnogorska policija saopštila je da je tokom građanskog protesta u subotu uveče u Podgorici više osoba vređalo i kamenicama gađalo policijske službenike i objekte koje obezbeđuju.

Uprava policije navodi da nije bilo povređenih policajaca, ali i poručila da "neće tolerisati nasilje".

U Podgorici je održan peti građanski protest u poslednjih mesec i po dana kojim se traži promena sistema, "oslobađanje zarobljenih institucija" i ostavke najviših državnih funkcionera.

Šetnja, koju organizuje građanski pokret "Odupri se", održana je u centru grada i okupljenih nekoliko hiljada građana je prošetalo pored zgrada državnig tužilaštva, skupštine, predsedništva i vlade, uzvikujući "Ostavke" i "Mi smo država".

"Svako najavljeno javno okupljanje policija snima, shodno zakonu, te će policijski službenici, osim analize snimaka, preduzeti i druge mere i radnje u cilju identifikovanja lica koja su izvršila navedene radnje na štetu policijskih službenika i institucija sistema", navela je Uprava policije nakon skupa.

Policija dodaje da "neće tolerisati napade na policijske službenike, kao ni bilo koji drugi vid nasilja nad građanima, imovinom i institucijama".

Novi protest u Podgorici zakazan je za 23. mart.

BONUS VIDEO:

NASILNIK ĐILAS BESNI U PROSTORIJAMA RTS! Pogledajte kako UDARA i GURA ljude! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.