ODVLAČILI SU JE U NEDOVRŠENI HOTEL, TELO JE U MODRICAMA, LEKARI SU ZAPANJENI! Stravična ispovest oca devojčice (12)
Svi su u šoku! , Foto: Shutterstock

ZASTRAŠUJUĆE

ODVLAČILI SU JE U NEDOVRŠENI HOTEL, TELO JE U MODRICAMA, LEKARI SU ZAPANJENI! Stravična ispovest oca devojčice (12)

Svi su u šoku!

Objavljeno:

Stravična ispovest roditelja seksualno zlostavljane devojčice (12) iz Berana. Otac: Kako da se pomirim sa tim što su tako surovo napali moju devojčicu. Vrebali su četvrtak kada se sama vraća kući, da bi je napali i zlostavljali.

Ne mogu da verujem da je to moglo da se desi ikome, a kamoli mom detetu. Kako da se pomirim sa tim da je tako surovo i svirepo zlostavljana moja devojčica. Videli ste je pred kućom koliko je krhka. To je još dete. Zar nju da seksualno zlostavljaju i snimaju, pa da je posle ucenjuju, tuku, traže pare i nakit?! Žao mi je i što neće biti da je ona jedina koja je ovako zlostavljana.

Ovako progovara ranjena duša oca dvanaestogodišnje devojčice, učenice šestog razreda OŠ "Radomir Mitrović" u Beranama, koju su duže vreme seksualno, psihički i fizički zlostavljala petorica starijih učenika iste škole.

Pre nekoliko meseci, kako priča otac devojčice, čuo je zvuk poruke na telefonu kćerke koja je bila odsutna. Kada je pročitao zaledio se. Dvojica braće, od kojih je jedan pre dva dana uhapšen, a jedan pušten jer ima tek 13 godina, poslali su joj poruku punu vulgarnosti.

- Pošao sam do njihovog oca, koji je obećao da se to neće ponoviti. Pre nekoliko dana, supruga je obaveštena da je naša devojčica u školu donela neko zlato i predala jednom od braće. Rekla nam je da je njih dvojica i još neki učenici pritiskaju da im donosi novac i nakit. Ponovo sam obavestio njihovog oca, koji je potom svoja dva sina doveo u moju kuću, kao i njihovog druga. Počela je priča i drug je progovorio.

Očajni otac devojčice prepričava reči dečaka koji je priznao da su je tukli, uzimali novac i nakit ispred škole, ali i u školi zaklonjeni vratima da ih kamera ne bi snimila.

- Da su joj pucali pištoljem pored glave, jedan od braće je potvrdio, a drugi je negirao. Smejao se drsko i govorio mi: "Pronađi čaure. Daj mi dokaze." Uzdržao sam se da ih ne pretučem. Nisam ni slutio da su je seksualno zlostavljali. Vrebali su četvrtak kada sama ide kući, par stotina metara vazdušne linije udaljenoj od škole. Odvlačili su je u nedovršeni hotel i zlostavljali. To nam je ispričala tek kada sam ja otišao u školu i potrežio te učenike, posle čega je došlo do incidenta - priča otac devojčice, za "Novosti", dok sedimo u njihovom domu okruženi najbližom rodbinom pristiglom sa raznih strana.

Svi su u šoku zbog zlostavljanja njihove mezimice, gotovo da ne progovaraju od bola. Majka u neverici krši ruke.

Posle burnog reagovanja oca pred zgradom škole, koji je tražio ostale aktere zlostavljanja deteta, došla je policija i svi su privedeni.

- Posle davanja izjave, policija me je nekoliko puta pozivala u toku dana. Zahtevali su da devojčicu povedemo na pregled kod ginekologa. Nisam to želeo, ali, na njihovo insistiranje, pristao sam jer mi je sve postalo sumnjivo. E, majko moja... Dete je doživelo šok, lekari su bili zgranuti. Potom nam je sve ispričala - priča otac. - Videli ste je pred kućom. Je li moguće da na to dete neko nasrne krvnički?

Sve telo joj je bilo u modricama, videlo se na pregledu, priča majka devojčice, koja kao i svi u porodici od države očekuju pravdu.

- Za sebe, ali i zbog drugih devojčica u toj školi. Ima indicija da nije samo naše dete zlostavljano na taj način - kaže nesrećna žena.

DIREKTOR

- Pre svega želim da izrazim iskreno žaljenje zbogovog dešavanja. Nažalost, nije bilo indicija kod bilo kog od aktera koje bi ukazivale da se tako nešto dešava. Svi u školi želimo da se ovaj nemili događaj u potpunosti rasvetli i nestrpljivo iščekujemo zvaničan stav nadležnih organa, nakon čega će škola reagovati u skladu sa zakonom - navodi se u pisanoj izjavi Radomira Jočića, direktora škole.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.