KNEŽEVIĆ NOKAUTIRAO MILA ĐUKANOVIĆA: Na snimku se vidi kako mu dajem sportsku torbu PUNU NOVCA!
Na pitanje novinara Knežević je potvrdio da postoji snimak na kome daje novac direktno Đukanoviću!, Foto: Printscreen / Youtube

JAK UDARAC

KNEŽEVIĆ NOKAUTIRAO MILA ĐUKANOVIĆA: Na snimku se vidi kako mu dajem sportsku torbu PUNU NOVCA!

Na pitanje novinara Knežević je potvrdio da postoji snimak na kome daje novac direktno Đukanoviću

Objavljeno: 15:14h

Vlasnik "Atlas grupe" Duško Кnežević govorio je u intervjuu za crnogorske medije o video snimku na kojem se vidi kako navodno daje novac predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Na pitanje novinara Knežević je potvrdio da postoji snimak na kome daje novac direktno Đukanoviću.

- Postoji snimak na kome je Đukanović u mojoj kući i gde se vidi da mu u sportskoj torbi dajem novac, koji uzima, a snimljen je i razgovor koji je vođen tom prilikom, ali pošto se tu pominju neki ljudi i neke institucije moram da budem jako oprezan - rekao je Кnežević.

Na konkretno pitanje koliko je ukupno novca dao Demokratskoj partiji socijalista Кnežević je odgovorio da su u pitanju milionski iznosi jer se ipak radi o 25 godina donacija.

- Najviše sam davao Đukanoviću direktno jer niko se drugi nije mešao, a još sam isto radio i za vreme gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše, ali sam većinu finansijskih aranžmana dogovarao sa Đukanovićem - rekao je Кnežević.

Biznismen je ponovio da poseduje dosta snimaka iz njegove korporativne vile u Zeti i njegove privatne vile.

- Nije to samo jedan snimak! Ima dosta snimaka raznih razgovora i davanja novca direktno Đukanoviću. Zbog zakona u Engleskoj sa mojim pravnicima moram naći momenat kada će se objaviti - pojasnio je Кnežević.

BONUS VIDEO:

Grobari na meču protiv Spartaka!

(Espreso.co.rs / Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.