MILO MI JE DAO 50.000 EVRA DA IZVUČEM CANETA SUBOTIĆA IZ ZATVORA: Knežević otkrio sve o tajnom dogovoru
Duško Knežević je po nalogu Đukanovića izvukao Subotića iz zatvora, Foto: Espreso.rs/printscreen/youtube/ Stefan Jokić

oslobodio ga

MILO MI JE DAO 50.000 EVRA DA IZVUČEM CANETA SUBOTIĆA IZ ZATVORA: Knežević otkrio sve o tajnom dogovoru

Taj novac, kako kaže, isplatio je iz svoje banke u Moskvi, a 50.000 evra mu je kasnije vratio Đukanović preko jedne zajedničke drugarice.

Objavljeno: 12.02.2019. 15:48h
  • 1

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević otkrio je da je po nalogu Mila Đukanovića platio 50.000 evra advokatu da izvuče Stanka Caneta Subotića iz zatvora u Moskvi.

Taj novac, kako kaže, isplatio je iz svoje banke u Moskvi, a 50.000 evra mu je kasnije vratio Đukanović preko jedne zajedničke drugarice.

- Tačno je da sam dao novac za Subotića. U tom momentu nalazio sam se u Vili u Užičkoj u Beogradu, zajedno sa Mlutinom Mrkonjićem, Borisom Tadićem i Mikijem Rakićem jer sam po Đukanovićevom zadatku išao tamo da SPS napravi koaliciju sa DS, kako Koštunica ne bi više bio premijer. U tom momentu me pozvao Đukanović, bilo je oko 21 sat, i pitao da li hitno mogu da pošaljem 50.000 evra nekom advokatu u Moskvi za Stanka Subotića. Napomenuo je da je jako hitno. Pozvao sam jednog od službenika banke u Moskvi i naložio mu da ode do banke i odnese pare iz moje lične blagajne, po instrukcijama koje smo dobili - ekskluzivno otkriva Knežević za Borbu.

Posle izlaska iz zatvora Subotić je, kako kaže, zvao u Ženevu “mene i jednog njegovog velikog medijskog prijatelja da mi se zahvali”.

- Ja sam bio njegov gost sa svojim sinom, kojem je Subotić priredio poseban program obilaska Ženeve. Moram da naglasim da je Đukanović uredno vratio ovih 50.000 preko jedne zajedničke drugarice - kaže Knežević.

 

On pretpostavlja da su ga srpske službe snimale tokom ovog sastanka u Beogradu i “od tada počinje moj progon od strane Borisa Tadića”.

- Podsećam da je pomenuta koalicija dogovorena ali više detalja ne mogu saopštiti u ovom trenutku. Takođe, tačno je i da sam zakazivao sastanak Subotića sa Miškovićem jer me je to zamolio Đukanović. Sve u vezi sastanka sam sa Đukanovićem dogovarao. Rekao mi je da ga pokupim iz Ulice Kneza Miloša i da ga odvedem na sastanak. Kada sam rekao vozaču da krene sa Gazele i uđe u garažu Delte, Subotić je počeo da vrišti, govoreći da mu je to najveći neprijatelj i da nikada ne bi otišao na sastanak sa njim. Đukanović me je molio pre toga da vidim da li zemlja kod Aerodroma u Beogradu, koja se vodi na Subotića može da da se prebaci na mene. To nisam prihvatio. Ta zemlja je sada prodata u paketu sa prodajom Aerodroma Beograd - pojašnjava Knežević.

Dodaje i da ove informacije, koje iznosi režimski portal, lično Đukanović prenosi svojoj ruskoj vezi Zoranu Ćoću Bećiroviću, koji je, kako tvrdi Knežević, njegov čovek za posebne zadatke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs / Borba.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media