NISAM KRIVA JER NISAM MOGLA DA IZBEGNEM NEZGODU! Počelo suđenje Budvanki koja je u Bečićima ubila Miloša audijem!
Emina Adrović, Foto: Facebook

emina adrović

NISAM KRIVA JER NISAM MOGLA DA IZBEGNEM NEZGODU! Počelo suđenje Budvanki koja je u Bečićima ubila Miloša audijem!

Adrovićeva na glavnom pretresu je pred Tužiocem iskoristila svoje pravo i branila se ćutanjem, ali sada želi da pruži odbranu

Objavljeno:

Budvanka Emina Adrović izjavila je na početku suđenja za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) teško povređena, da žali zbog tragedije ali da ne priznaje krivicu.

- Jako mi je teško, ovo mi je totalno promenilo život. Želim da porodici Vukomanović izjavim iskreno saučešće i nadam se brzom oporavku Snežane. Stalno se raspitujem za njeno zdravlje. Međutim, ja ne osećam krivicu jer nisam nikako mogla da izbegnem nezgodu, niti da predvidim njihovo kretanje i naglo vraćanje unazad - izjavila je pred Adrović pred sudijom kotorskog suda, preneo je podgorički Dan.

Adrovićeva na glavnom pretresu je pred Tužiocem iskoristila svoje pravo i branila se ćutanjem, ali sada želi da pruži odbranu, ne i da odgovara na pitanja.

- Jako mi je teško da odgovaram, imam poteškoća da se koncentrišem - rekla je Adrovićeva, navodeći da ostaje kod odbrane date pred Višim državnim tužilaštvom u Podgorici 31. jula 2018, s tim što je dodala da je tada pogrešno rekla ime oštećenog da je Marko, iako je znala da je Miloš.

Ona je pojasnila deo izjave u kojoj je navela da su oštećeni trčali unazad.

U optužnici kotorskog tužilastva navodi se da je optužena Emina Adrović, 18 . jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom "audi", krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara na sat.

Miloš je poginuo, a Sneža je povređena
Miloš je poginuo, a Sneža je povređena foto: Printscreen Facebook / Miloš Vukomanović

Iako je bila svesna da može počiniti krivično delo, olako je držala da do toga neće doći ili da će to moći sprečiti, piše u optužnici.

Nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih.

Vukomanović je zadobio povrede od kojih je ubrzo preminuo dok je Rudinac teško povređena.

Adrović je uhapšena dva sata nakon nesreće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.