PRIPOJITE SANDŽAK CRNOJ GORI! Skandalozna poruka stigla iz Njujorka, ovo je OPASNA PROVOKACIJA!
Esad Rastoder, Foto: Printscreen/youtube

PREDSEDNIK BSCG

PRIPOJITE SANDŽAK CRNOJ GORI! Skandalozna poruka stigla iz Njujorka, ovo je OPASNA PROVOKACIJA!

“Želim da poručim Bošnjacima Sandžaka da aktiviraju referendum koji je sproveden ili da raspišu novi i da ceo Sandžak i južni i severni, pripoje Crnoj Gori"

Objavljeno:

Predsednik Bošnjačkog saveza Crne Gore (BSCG) u Njujorku, Esad Rastoder, pozvao je Bošnjake iz južnog dela Sandžaka (jugozapadne Srbije) da taj region pripoje Crnoj Gori i ponudio punu podršku za, kako je naveo, ovaj projekat.

“Želim da poručim Bošnjacima Sandžaka da aktiviraju referendum koji je sproveden ili da raspišu novi i da ceo Sandžak i južni i severni, pripoje Crnoj Gori. Ovom prilikom želimo da vam pošaljemo poruku da ćemo stati iza ovog projekta”, naveo je Rastoder, prenela je portal RTCG.

Rastoder je komentarisao obležavanje veka od Velikog rata u Budvi i ocenio da su građani Crene Gore ovih dana svedoci “harange SPC i DF-a protiv nezavisne, suverene Crne Gore”.

“Svi koji veruju da se crni dim razmakao sa neba Crne Gore, žive u totalnoj zabludi”, naveo je on.

Tvrdi da je skup u Budvi organizovan po narudžbi onih koji negiraju i Crnu Goru i njene narode i dodaje da bi im na tome “pozavideli i Draža Mihajlović i Pavle Ðurišić”.

“Poznata je adresa sa koje sve to dolazi”, tvrdi Rastoder.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.