UHAPŠEN IZVRŠNI DIREKTOR IZ SUBOTICE: Crnogorska policija ga je privela zbog ŠVERCA! Evo šta je MULJAO
Uhapšen izvršni direktor kotorske firme "Belmal", Ilustracija, Foto: Stock Shutter

dolijao!

UHAPŠEN IZVRŠNI DIREKTOR IZ SUBOTICE: Crnogorska policija ga je privela zbog ŠVERCA! Evo šta je MULJAO

Uhapšen izvršni direktor kotorske firme "Belmal"...

Objavljeno:

Pripadnici crnogorske Uprave policije uhapsili su izvršnog direktora kotorske firme "Belmal" osumnjičenog za krijumčarenje cigareta vrednih više od 700.000 evra.

Reč je o tridesettrogodišnjem Subotičaninu M. T, sa prebivalištem u Budvi, koji će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, a za isto krivično delo osumnjičena je i firma "Belmal".

Iz Uprave policije saopšteno je da su ovim nastavljene aktivnosti nakon što su carinski i policijski službenici pre četiri dana otkrili 868 paketa neprijavljenih cigareta, vrednosti skoro 719.000 evra.

Navodi se da su M. T. i firma prikrivali neocarinjenu robu - cigarete prokrijumčarene u pošiljci koja je regularno bila prijavljena, a stigla je brodom u slobodnu zonu Bar.

"Pregledom pošiljke utvrđeno je da se u njoj nalazi 868 paketa neprijavljenih cigareta brenda 'FM', dok je carinskom organu prijavljen dekorativni nameštaj u količini od 258 paketa. Procenjena vrednost neprijavljenih cigareta iznosi oko 718.704 evra", navodi se u saopštenju.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.