HAVARIJA U BARU: BOMBA ispala iz vozila na raskrsnicu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: preentscreen

drama

HAVARIJA U BARU: BOMBA ispala iz vozila na raskrsnicu! (FOTO) (VIDEO)

Predmet je uklonila ekipa Antiterorističke jedinice

Objavljeno: 18:40h

Eksplozivna naprava, za sada neutvrđene razorne moći, uklonjena je sa raskrsnice Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice kod "Tri kule" u Baru.

Portparol Osnovnog dravnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić potvrdio je da je sumnjivi predmet na asfaltu ipak bila eksplozivna naprava.

"Stručnjaci Kontradiverzionog tima uspeli su da napravu dezaktiviraju na licu mesta. To znači da će moći da se izvrši njeno veštačenje u Forenzičkom centru i dobićemo više podataka jer, u suprotnom, da se moralo pristupiti njenom uništenju ostali bi bez tragova", kazao je Đurišić.

Pored policije na licu mesta su bili i barski vatrogasci. Iz Centra bezbednosti Bar obavestili su ODT da je na raskrsnici pronađen predmet obmotan selotejpom za koji postoje indicije da je ispao iz nekog automobila. Saobraćaj u centru Bara je zbog uklanjanja eksplozivne naprave bio u prekidu više od sat.

Naime, službenici Uprave policije MUP-a su danas oko 14:50 časova obavešteni da se na kolovoznoj traci na glavnoj barskoj saobraćajnici u Bulevaru nalazi crna plastična kesa iz koje vire žice i da se sumnja da je reč o bombi.

"Policija je sprečila još jednu planiranu likvidaciju upotrebom improvizovane ekspozivne naprave", navodi se u saopštenju MUP Crne Gore.

(Kurir.rs / Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.