OPET BRUTALNO PREMLAĆIVANJE U CRNOJ GORI! Dečaku (17) smrskana butna kost!
Foto: Nebojša Mandić

BIĆE OPERISAN

OPET BRUTALNO PREMLAĆIVANJE U CRNOJ GORI! Dečaku (17) smrskana butna kost!

Hospitalizovan je u risanskoj bolnici

Objavljeno:

Rus (17) zadobio je teške telesne povrede u tuči koja se pre dve noći dogodila na doku na Slovenskoj plaži, kada ga je pretukao vršnjak iz Budve.

Mladić je sa teškim prelomom butne kosti došao u stanicu Hitne pomoći Doma zdravlja, gde su mu lekari odmah ukazali pomoć i o svemu obavestili policiju. Rus je, nezvanično, ispričao da je te noći otišao u provod i upoznao devojku iz Budve, sa kojom je bio u društvu. Navodno, njima se pridružio i mladić iz Budve, ali ubrzo je došlo do svađe dva vršnjaka oko devojke.

Usledila je žestoka tuča, a Rus je ostao na doku da leži povređen. On nije znao da kaže ko je mladić koji mu je naneo teške povrede. Inspektori su odmah otišli na mesto događaja, ali tamo nisu nikoga zatekli. Nakon što su uzeli izjave i od zaposlenih u okolnim lokalima i od devojke, policijski inspektori su uspeli da otkriju o kom se mladiću radi i on je juče priveden u stanicu policije. Nezvanično, protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda. Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan.

(Espreso.co.rs/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.