BEOGRAĐANKE OTIŠLE NA LETOVANJE, PA SE DALE U AKCIJU: Obile su kuću u Tivtu i odnele 3.000 EVRA!
Foto: Profimedia

pljačka na primorju

BEOGRAĐANKE OTIŠLE NA LETOVANJE, PA SE DALE U AKCIJU: Obile su kuću u Tivtu i odnele 3.000 EVRA!

Uspele da obiju vrata i uđu u kuću, iz koje su uzele oko 3.000 vura gotovine i veću količinu zlatnog nakita.

Objavljeno:

Hana Bajević i Huanita Todorović iz Beograda uhapšene su u akciji tivatske policije, čiji su im inspektori ušli u trag, nakon velike pljačke jedne od kuća u naselju Gradiošnica.

Devojke su, saznaju “Vijesti”, uspele da obiju vrata i uđu u kuću, iz koje su uzele oko 3.000 vura gotovine i veću količinu zlatnog nakita.

One su, tvrdi izvor “Vijesti” blizak istrazi, pre nekoliko dana stigle na letovanje u Tivat, a svojim poznanstvima uspele su da saznaju za kuću u tivatskom naselju, koju su odlučili da opljačkaju.

Nakon što je prijavljeno obijanje, inspektori su pronašli Beograđanke i uhapsili ih, dok su, prema saznanjima “Vijesti” planirale da napuste grad.

Inspektori ispituju i na koji način su Beograđanke saznale da upravo u ovoj kući ima novca i zlatnog nakita.

Osnovni državni tužilac u Kotoru im je odredio zadržavanje do 72 časa, a na teret im je stavljeno krivično delo teška krađa. Policija ih je juče uz krivičnu prijavu privela sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

On je potvrdio „Vijestima“ da je u prisustvu branioca saslušao okrivljene i da je prihvatio predlog tužioca i odredio im pritvor do 30 dana. Beograđanke su juče upućene u spuški istražni zatvor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.