UŽAS U CRNOJ GORI: Muškarac osumnjičen da je seksualno uznemiravao devojčicu! (13)
Foto: Dragan Kadić

strašno!

UŽAS U CRNOJ GORI: Muškarac osumnjičen da je seksualno uznemiravao devojčicu! (13)

Od devojčice je uzeta izjava, u prisustvu službenika Centra za socijalni rad i roditelja

Objavljeno:

Crnogorska policija je uhapsila K. R zbog sumnje da je imao nedozvoljene polne radnje sa 13-godišnjom devojčicom, pišu "Vijesti".

- Osumnjičeni je lišen slobode juče, nakon operativnih saznanja policijskih službenika da je izvršeno krivično delo i nakon mera i radnji koje su potom usledile na identifikovanju obe osobe - i osumnjičenog i oštećene. Sprovedena je kriminalistička obrada na osnovu koje se sumnja da je K. R. trinaestogodišnju devojčicu seksualno uznemiravao i dodirivao po telu - kazali su iz Uprave policije.

Od devojčice je uzeta izjava, u prisustvu službenika Centra za socijalni rad i roditelja.

Osumnjičeni K. R. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično delo.

- U cilju zaštite identiteta i integriteta osobe oštećene u ovom događaju, budući da se radi o maloletnoj devojčici, ni ovog puta nećemo saopštiti druge detalje kao što su grad u kojem se događaj desio, godine starosti i prebivalište osumnjičenog, inicijale oštećene maloletnice, ni ostale podatke na osnovu kojih bi eventualno maloletna žrtva mogla da bude prepoznata, a samim tim i dodatno viktimizovana - navode u UP, prenose "Vijesti".

Bonus video: EKSPLODIRAO DŽIP KOD FRANŠA: Razneta kabina auta, VOZAČ ZAROBLJEN UNUTRA?! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.