Ludaci u kokpitu! Crnogorski piloti divljali, slikali i hvalili na fejsu, putnici se hvatali za glavu (FOTO)

Jesu li oni normalni?

Ludaci u kokpitu! Crnogorski piloti divljali, slikali i hvalili na fejsu, putnici se hvatali za glavu (FOTO)

Piloti Montenegroerlajnza V. I. i J. M, navodno su za vreme leta na relaciji Podgorica - Beograd ugrozili bezbednost 116 putnika jer su vozili brže nego što je to previđeno
Objavljeno:

Kako prenosi crnogorski portal Dan pilot V. I. je u jed­nom mo­men­tu avi­o­nom ko­jim je upra­vljao le­teo br­zi­nom od 1.111 ki­lo­me­ta­ra na sat (km/h), iako je za taj tip avi­o­na, pre­ma zva­nič­nim po­da­ci­ma Mon­te­ne­gro­er­laj­nza, pred­vi­đe­na mak­si­mal­na br­zi­na od 890 km/h. Preživljavanje avionske nesreće je moguće ako se vozite ovim avionom! (FOTO) (VIDEO) Da sve bu­de još dra­ma­tič­ni­je, on je, pri toj br­zi­ni, fo­to­gra­fi­sao kon­trol­nu ta­blu avi­o­na, a na­pra­vio je i ne­ko­li­ko fo­to­gra­fi­ja kroz pro­zor le­teli­ce. Na svom Fej­sbuk pro­fi­lu ob­ja­vio tri fo­to­gra­fi­je uz ko­men­tar da je obo­rio lič­ni re­kord u br­zi­ni.

- Ose­ćam se lu­do sa J. M. Oba­ra­nje lič­nih re­kor­da, 606 kts ili 1.111 km/h - na­pi­sao je on na svom fej­sbuk pro­fi­lu. Po­me­nu­ta sce­na, kako tvrdi ovaj list dogodila se pre 10 dana pri­li­kom po­vrat­ka avi­o­na iz Be­o­gra­da u Pod­go­ri­cu. Na sre­ću, iako je do­sti­gao ogrom­nu br­zi­nu, avi­on ni­je pri­ja­vio ni­ka­kav pro­blem ili pre­ko­ra­če­nje, pa su se bez­bed­no spu­sti­li na aero­drom­sku pistu.
(Espreso.co.rs / Dan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.