UHAPŠEN VATERPOLISTA koji je svojoj devojci SMRSKAO GLAVU: Pronađen je jutros u Albaniji!
Foto: Printscreen/facebook

zločin iz strasti

UHAPŠEN VATERPOLISTA koji je svojoj devojci SMRSKAO GLAVU: Pronađen je jutros u Albaniji!

Stanović i Lašmanova su bili u emotivnoj vezi.

Objavljeno:

Arsenije Stanović (24) osumnjičen za ubustvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove, uhapšen je jutros u Albaniji, nakon čega je predat crnogorskim nadležnim službama, saopštila je Uprava policije.

Anastasija Lašmanova ubijena je 11. maja u Kotoru, u stanu u kome je živela.

Policija je za Stanovićem tragala od 13. maja. Obdukcioni nalaz je pokazao da je Ukrajinka brutalno ubijena, te da se radi o zločinu iz strasti. Stanović i Lašmanova su bili u emotivnoj vezi.

Podsetimo, mladić koji se sumnjiči za zločin došao je u stan Lašmanove, gde je došlo do prepirke koja je okončana tragično. Ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju da se žrtva borila sa napadačem. Vatrogasci su razbili blindirana vrata stana, gde su istražitelji zatekli jeziv prizor – glava joj je bila smrskana, a na telu je imala više ubodnih rana.

Stanovića su u Tirani uhapsili pripadnici albanske policije nakon što su im crnogorske kolege dale operativne informacije da se on krije njihovoj državi, prenosi crnogorski CDM.

- Arsenije Stanović je predat službenicima Uprave policije MUP-a Crne Gore i biće zadržan u policijskom prostorijama do privođenja nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici - rečeno je u policiji.

Istražitelji sumnjaju da je Stanović 11. maja došao u stan koji je Lašmanova iznajmljivala u Dobroti u Kotoru, nakon čega je ubio. On je potom pobegao i od toga dana je bio nedostupan i za njim je policija intenzivno tragala.

Tokom istrage o ubistvu Lašmanove saslušano je više osoba, a među njima i otac Arsenija Stanovića Zoran koji je dao iskaz u svojstvu građanina.

Kako mediji prenose, Arsenije Stanović je bivši vaterpolista.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.