SUROVA LIKVIDACIJA: Pogledajte SNIMAK UBISTVA vlasnika podgoričke diskoteke (UZNEMIRUJUĆi VIDEO)
Foto: Printscreen/ Adriamedia TV

UŽAS!

SUROVA LIKVIDACIJA: Pogledajte SNIMAK UBISTVA vlasnika podgoričke diskoteke (UZNEMIRUJUĆi VIDEO)

Novinarka Jelena Jovanović, koja je sedela sa Kruščićem, tom prilikom je povredila glavu od stakla koje se polomilo u trenutku dok je pokušavala da se zakloni od egzekutora

Objavljeno:

Krupan, visok, obučen u crno, sa kapuljačom na glavi i silikonskom maskom na licu ubica prilazi stolu za kojim Miodrag Kruščić sedi sa novinarkom podgoričkih Vijesti i puca u njega.

Kruščić, koji ga je primetio kako dolazi kroz prolaz zgrade, ustaje od stola ali ubica već puca u njega.

Sve to se vidi na snimku sa sigurnosne kamere iz lokala u kojem se surova egzekucija i dogodila, a u čiji posed je došao Kurir.

O rešenosti ubice da krvavi plan sprovede do kraja ukazuje i podatak da je Kruščić, ranjen, pokušao da pobegne ali je nakon dva-tri metra pao na travu. Ubica mu tada prilazi i u njega ispaljuje još hitaca a potom odlazi istim putem odakle je došao.

Novinarka Jelena Jovanović, koja je sedela sa Kruščićem, tom prilikom je povredila glavu od stakla koje se polomilo u trenutku dok je pokušavala da se zakloni od egzekutora. Okupljeni stanari zgrade i gosti lokala, pokušali su da pruže pomoć Kruščiću koji je davao znakove života i u trenutku kada je stigla ekipa Hitne pomoći.

Dok su mu se lekari borili za život, istražitelji su dobili dojavu o vozilu marke "golf" u plamenu na Ćemovskom polju. Odmah je bilo jasno o čemu je reč. Po istom receptu kao u mnogobrojnim likvidacijama koje su se dogodile proteklih godina, ubica je sa najmanje jednim pomagačem, pobegao automobilom s lica mesta, a onda ga polio benzinom i zapalio. Veruje se da su onda pobegli dalje drugim vozilom.

Podsetimo, Kruščić je tražio sastanak sa Jovanovićevom, kako bi joj izložio problem koji ima u vezi sa zakupljenim delom plaže Trsteno, i prijavom koja je povodom toga navodno podneta inspekciji protiv njega.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.