OBRAČUN MAFIJE U PODGORICI: Izrešetan vlasnik diskoteke u kojoj se pre dva meseca dogodila eksplozija!
Foto: Damir Dervišagić/ Ilustracija

ubistvo usred grada

OBRAČUN MAFIJE U PODGORICI: Izrešetan vlasnik diskoteke u kojoj se pre dva meseca dogodila eksplozija!

Nepoznata osoba je u podgoričkom naselju Stari aerodrom nešto posle 18 časova ubila Miodraga Kruščića, vlasnika diskoteke "Beagle"

Objavljeno:

U Kruščića je napadač ispalio više hitaca u bašti lokala "Palata".

Kruščić je praktično bez znakova života primljen u urgetni blok Kliničkog centra Crne Gore. Dežurni lekari su, kako nam je saopšteno iz Urgentnog, probali reanimaciju, ali bez uspeha, prenose "Vijesti".

Kruščić je u Urgentni primljen sa više prostrelnih rana po čitavom telu. Na licu mesta se nalaze policijske ekipe i vozilo Hitne pomoći.

Kako prenosi CDM, Kruščić je ranije bio vlasnik podgoričkih klubova Puba 111, City Halla, City Becksa, Marketa i Dr Brajera.

On se u središtu medijske pažnje našao 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u “Urban bistrou 21”, gde su službenici u uniformi i civilu priveli bezbednosno interesantne osobe Podgoričane Stevana Stamatovića, Milića Šakovića, Bobana Vuksanovića, Miodraga i Aleksandra Jokića iz Kotora, kao i Kruščića.

Prilikom kriminalističke obrade, on je u policiji, a kasnije u Tužilaštvu dao izjavu da je vlasnik torbice, zaplenjene sa stola za kojim je sedio, a u kojoj je pronađen repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića.

Podsetimo, nakon niza lažnih dojava o bombi u klubu Beagle, ispred diskoteke se pre dva meseca dogodila ekspozija, u kojoj, na sreću, nije bilo povređenih, a pričinjena je materijalna šteta.

Bonus video

POSLE KRVAVOG LINČA U PRETORIJI SRPSKI RADNICI STIGLI U BEOGRAD: Tukli su nas štanglama i čekićima

(Espreso.co.rs/ Vijesti, CDM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.