ZA GLUVU I SLIJEPU DECU BOŽIĆNI POKLON JE RAK! Ne stišavaju se strasti posle idiotske izjave crnogorskog predstavnika na Evrosongu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

BURNE REAKCIJE

ZA GLUVU I SLIJEPU DECU BOŽIĆNI POKLON JE RAK! Ne stišavaju se strasti posle idiotske izjave crnogorskog predstavnika na Evrosongu! (VIDEO)

Da li se ovo može shvatiti kao neka vrsta diskvalifikacije ili prosto publika nije glasala za Crnu Goru zbog "šale" njihovog predstavnika?

Objavljeno: 10:42h

Čitava Evropa je zgrožena neumesnom šalom koju je Vanja Radovanović, crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, izrekao.

Mladi pevač očito nije razmišljao o tome da nemaju svi smisla za njegov crni humor, te je na pitanje novinara da s prisutnima podeli neku šalu on imao kratak, ali nimalo prikladan vic:

- Da li znate šta slepa i gluva deca dobijaju za Božić? Rak - kazao je Radovanović, što je razljutilo mnoge.

Razume se, ovo je naišlo na oštru osudu javnosti, te su se, logično, i društvene mreže usijale od negativnih komentara na račun ovog postupka Vanje Radovanovića.

Mladi pevač je na svom Tviter nalogu napisao da njegova namera nije bila da bilo koga uvredi:

Reakcije na ovaj njegov tvit su uglavnom negativne:

Neki čak nisu birali reči, te su se i vulgarno izražavali i vređali pevača:

No, kako to obično biva, ima i onih koji su imali razmevanja za crnogorskog predstavnika. Doduše, u manjini su, ali ih ima.

"Znamo da nisi imao loše namere, Vanja, i lepo je od tebe što si ovo napisao", stoji u tvitu jedne strankinje.

Uglavnom su ljubitelji humora shvatili šta je pisac hteo reći:

Ovo su samo neki od komentara na temu ovog ispada crnogorskog predstavnika na ovogodišnjoj Evroviziji, a da li je i koliko je šala (ne)umesna, procenite sami.

Podsetimo, Crna Gora nije prošla u finale najprestižnijeg evropskog muzičkog takmičenja. Da li se ovo može shvatiti kao neka vrsta diskvalifikacije ili prosto publika nije glasala za Crnu Goru zbog "šale" njihovog predstavnika, ostaje da sudimo.

Poslušajte pesmu kojom se Crna Gora predstavila na ovogodišnjoj Evroviziji:

Bonus video NAJVEĆI MUZIČARI UKRSTILI GITARE U ČAST VLADE DIVLJANA: Druže naš, srećan ti 60. rođendan!

(Lidija Stoisavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.