U EKSPLOZIJI U PODGORICI MRTVA JEDNA OSOBA: Ušao je BMW-om u garažu hotela, a onda se čula detonacija!
Eksplozija u Podgorici, Foto: Printscreen/Youtube

eksplozija u podgorici

U EKSPLOZIJI U PODGORICI MRTVA JEDNA OSOBA: Ušao je BMW-om u garažu hotela, a onda se čula detonacija!

Prenosimo saopštenje u celosti

Objavljeno:

Policijski službenici intenzivno rade na rasvetljavanju eksplozije u garaži hotela „Premijer“ u Podgorici. Jedna osoba je smrtno stradala. Ta osoba se nalazila u blindiranom vozilu koje je eksplodiralo neposredno nakon ulaska u garažu. Nema drugih stradalih ili povređenih lica.

Naime, CB Podgorica je oko 19,00 časova obaveštena da je došlo do eksplozije u garaži hotela „Premijer“ u Podgorici. Policijski službenici su odmah upućeni na lice mesta.

Jedno lice je smrtno stradalo. Policija ima saznanja o najverovatnijem identitetu tog lica i ta se saznanja proveravaju. Smrtno stradalo lice nalazilo se u blindiranom vozilu „BMW“ koje je, na osnovu dosadašnjih saznanja, eksplodiralo neposredno po ulasku u garažu. U događaju nije bilo drugih stradalih ili povređenih lica.

Lice mesta je osigurano. Na lice mesta iz preventivnih razloga upućena je i Grupa za ATP Uprave policije čiji su poslovi i zadaci deaktiviranje improvizovanih eksplozivnih naprava, kako bi preventivno izvršili detaljne preglede užeg i šireg lica mesta.

Izvršeni su prvi preliminarni pregledi blindiranog vozila. Prvi preliminarni podaci ukazuju na to da je do eksplozije najverovatnije došlo unutar vozila, s obzirom na oštećenja koja se nalaze u vozilu. Tačan uzrok eksplozije će svakako biti utvrđen nakon veštačenja odnosno istragom koja se sprovodi.

Policijski službenici, u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica i potpunom rasvetljavanju ovog događaja.

Bonus video:

GOTOVA KRIZA! Pauk odnosi auto "bombaša" ispred Skupštine!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.