Nijesu ničija igračka: Crnogorske patriote povele rat bilbordima protiv Tome Nikolića (FOTO)

ULIČARSKI OBRAČUN

Nijesu ničija igračka: Crnogorske patriote povele rat bilbordima protiv Tome Nikolića (FOTO)

U Bulevaru Ivana Milutinovića, jednoj od najprometnijih podgoričkih ulica, nakon nove godine osvanuo je bilbord sa uvredljivom porukom predsedniku Srbije
Objavljeno:

Posle novogodišnjih praznika u Podgorici na Bulevaru Ivana Milutinovića, u jednoj od najprometnijih ulica, osvanuo je bilbord sa uvredljivom porukom predsedniku Srbije. U njoj piše: „Otpozdrav priučenom Tomi, grobaru svega progresivnog. Nijesmo ničija igračka, već ponosna evropska država, članica NATO. Da si nam zdravo, samo dalje od nas.“ Poruka je potpisana sa „crnogorske patriote“. Sećanje na krvavi Božić: 100 godina od kada su Crnogorci ginuli za braću Srbe! (FOTO) (VIDEO) Prethodno su slične poruke bile upućene odlazećem ruskom ambasadoru Nesterenku.

IN4S
Nikolić je u intervjuu za Sputnjik izjavio da je „Crna Gora primer da država ne treba da bude igračka i da ljudi koji je vode ne smeju tako da je tretiraju. Crna Gora je izabrala put članstva u EU i NATO, ali i otvorene sukobe i nesporazume sa svima sa kojima su te organizacije u sukobu — znači, članstvo bez identiteta i samostalnosti“. Lažni car Milo mali: Ovo je obeležlilo 2015. godinu u Crnoj Gori (FOTO) (VIDEO) Posle tih reči usledile su oštre reakcije crnogorskog vrha, premijera Mila Đukanovića i predsednika Filipa Vujanovića. (Espreso.co.rs / Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.