OTKRIVEN RAZLOG! Kad čujete zašto se Dalibor ubio ispred ambasade SAD zaboleće vas duša!
Foto: Facebook printscreen

eksplozija u podgorici

OTKRIVEN RAZLOG! Kad čujete zašto se Dalibor ubio ispred ambasade SAD zaboleće vas duša!

U Udruženju boraca ratova Crne Gore od 1990. kažu da su u šoku zbog svega što se desilo

Objavljeno: 12:39h

Dalibor Jauković, rođen u Kraljevu, koji je živeo u Podgorici bacio je bombu u dvorište američke ambasade, a potom poginuo u drugoj eksploziji, sumnjaju u policiji, dok su motivi ovog nemilog događaja još nepoznati.

Na njegovom Fejsbuk profilu može se videti da ga je predsednik SRJ Slobodan Milošević nagradio medaljom za zasluge u oblastima odbrane i bezbednosti Savezne republike Jugoslavije 1999. godine prilikom NATO bombardovanja. Nezvanično, Jauković nije bio oženjen, nema porodicu.

- Bio je mnogo fin i uvažen čovek. Nekada je radio u Kombinatu aluminijuma u Podgorici gde je ostao bez posla. Mnogo je patio jer bukvalno nije imao od čega da živi, kazao je sagovornik „Novosti“ koji je želeo da ostane anoniman - Jaukovići su glasovito drobnjačko brastvo. Koreni su im u selu Pridvorica kod Šavnika. Velika ga je muka naterala da ovo napravi.

U Udruženju boraca ratova Crne Gore od 1990. kažu da su u šoku zbog svega što se desilo. - Pucaju ljudi zbog nepravde. To nije bio običan čovek. Bio je hrabar na ratištu prilikom NATO agresije, dok je u miru bio zaboravljen. Živeo je teško nakon što je ostao bez posla. Možda je to prevagnulo, kazali su nam sagovornici u boračkom udruženju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.