OPSADNO STANJE U PODGORICI POSLE NAPADA NA AMBASADU: Policija blokirala prostor oko ambasade SAD! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS!

OPSADNO STANJE U PODGORICI POSLE NAPADA NA AMBASADU: Policija blokirala prostor oko ambasade SAD! (VIDEO)

U saopštenju se napominje da policija radi na identifikaciji lica koje je bacilo eksplozivnu napravu!

Objavljeno: 11:40h

Crnogorski mediji objavili su danas snimak američke ambasade u Podgorici na koju je nepoznata osoba bacila ručnu bombu, a potom se raznela drugom eksplozivnom napravom. Na snimku se vidi da je policija blokirala prostor oko zgrade ambasade koji je zatvoren za saobraćaj.

Prikazana je zgrada ambasade na kojoj nema vidljivih oštećenja. Crnogorski MUP je naveo da dejstvom eksplozije u dvorištu ambasade, osim kratera koji je ostao na mestu na kojem je bomba eksplodirala, nije pričinjena materijalna šteta na imovini ambasade.

U saopštenju se napominje da policija radi na identifikaciji lica koje je bacilo eksplozivnu napravu.

Kako se precizira, dežurnoj službi Centra bezbednosti Podgorica je oko ponoći od strane građana prijavljeno da se u delu grada Preko Morače, kod Sportskog centra Morača, čula eksplozija.

Službenici Centra bezbednosti su odmah nakon toga obišli teren i ubrzo su, preko puta američke ambasade, na zemljanom delu ka obali Morače, pronašli beživotno telo za sada neidentifikovanog muškog lica.

To lice je, prema aktivnostima koje su do sada preduzete, stradalo usled aktiviranja eksplozivne naprave nakon ssto je prethodno bacilo eksplozivnu napravu - bombu u dvorište ambasade SAD.

O događaju je obavešten nadležni državni tužilac koji je rukovodio vršenjem uviđaja na licu mesta. Tragovi prikupljeni sa lica mesta biće predmet veštačenja.

Službenici Uprave policije su u komunikaciji sa predstavnicima ambasade SAD u vezi sa ovim događajem. O svemu što bude utvrđeno daljom istragom javnost će biti blagovremeno obaveštena, dodaje se u saopštenju.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.